хороскоп
хороскоп

Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

Този ден ще Ви донесе успехи, но те съвсем няма да бъдат леки. Бъдете готови на рискови, нестандартни постъпки. Няма да Ви е излишно желанието да изпитате своите сили на новото поприще. Целеустремеността понякога граничи с инат, и точно затова продължавате да се занимавате със сложни задачи, в които за сега не се вижда развитие. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към трудното винаги ще можете да се върнете. В разговорите с близките бъдете отстъпчиви. Така или иначе ще се наложи да направите компромис, та затова е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните спорове.

Близнаци

Ако заобикалящият Ви свят днес прекалено много Ви дразни, намерете тихо уединено място, където ще можете поне за малко да бъдете на спокойствие. Никой няма да пострада, ако за кратко излезете от играта. Освен това, нужно е да посветите някакво време на размисли. Ако за известно време останете на саме със своите мисли, колкото и неуместна да Ви изглеждат , това ще Ви зареди с небивала енергия. Не е нужно окончателно да се превръщате в отшелник – достатъчно ще бъде само за известно време да изключите телефона и да се заемете с книгата, която така дълго не сте успявали да дочетете.

Рак

Днес трудно може да накарате вътрешния си двигател да заработи на пълна мощност. Ако планираните з а днес събития съвсем не Ви вдъхновяват, проявете инициатива и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо неочаквано. Удивете приятелите си с обедна визита, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден блести с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в действие и превърнете този ден в такъв, какъвто искате да го видите.

Лъв

Лъвовете правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Дева

Ако не планирате през този ден да бъдете в пълно усамотение и имата намерение (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили вежливост, гъвкавост, дипломатичност и готовност да забелязвате някои нови неща. Бъдете готови и за това, че Ваш колега може да започне да се държи по необичаен начин , като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и възприемчивост, или неочаквано прояви негативните страни на своя характер. Ако сте въвлечени в съперничество с някого, може по-силно от обикновено да Ви засегне поведението на конкурента.

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

Днес ще се вълнувате сериозно за своя любим човек, защото неговото поведение ще бъде наистина непредсказуемо за Вас. Впрочем, не е необходимо да се боите за неговото здраве и живот: той е възрастен и здравомислещ човек и просто няма да позволи да му се случи нещо, което би му навредило.

Стрелец

Крайно време е да се избавите от всички тези: „какво ще стане ако…”, на които сте дали възможност да Ви спират от онова, което бихте искали да направите. Навярно ще се окажете достатъчно умни, за да поемате само премерен риск. Затова ако решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или ако решите да кажете на своя любим човек, който е далече от Вас, че много Ви липсва, и ако считате това за правилно, постъпете точно така. Не е възможно да спечелите, ако не играете.

Козирог

Днес звездите Ви препоръчват, да се замете със своя външен вид. Наистина, Вашата половинка най-вече обича душата Ви, но съвсем не са и безразлични като прическата, така и облеклото Ви, дори и никога да не е ставало дума за това. Направете и подарък – бъдете днес особено обаятелни и привлекателни!

Водолей

Откъснете се от конфликтните ситуации в романтичните и семейните отношения. Обърнете внимание на здравеето си помнете, че днес не трябва да преяждате. Решаването на важни парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният подход към решаването на проблемите , ще Ви донесе ново разбиране за жизнената ситуация.

Риби

Днес е изключително подходящ ден, за да си покрещите с любимия човек един на друг. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на кавга, изясняване на отношенията и глобален скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко полза от обикновени гръмки звуци!

предишна статияЗначителна облачност и ниски температури в събота
следваща статияНа една от зодиите днес предстоят няколко интересни предложения