хороскоп
хороскоп

Овен
Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка. Вашата задача е, да бъдете преди всички, и колкото може по-рано да заемете ролята на лидер. Само така ще се чувствате комфортно. Не приемайте близко до сърцето си днес всяка забележка! Ще стигнете до моменти, в които жестоко ще страдате заради шеговити забележки….. Във всички сериозни разговори бъдете внимателни, тъй като през този ден сте склонни да говорите не само онова, което мислите, а и което не мислите. За последното ще се наложи да страдате после, когато бъде използвано срещу Вас.

Телец

През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци

Денят ще бъде успешен. Ако сте делови човек, може да очаквате куп приятни сюрпризи: от получаване на примамливи търговски предложения, до поява на блестящи бизнес-идеи. Ако професионалните успехи не са точно онова, към което се стремите на преден план, обърнете внимание на творчеството. Вашият потенциал е висок и няма да се наложи да се оплаквате от недостиг на идеи. Не е лоша ситуацията в личната сфера, макар че днес кардинални промени към по-добро не могат да се очакват. Може да проявите инициатива в романтичните отношения, а решителните действия ще бъдат приети с овации.

Рак

Няма да Ви бъде много лесно да приемете Вашия любим човек такъв, какъвто е. Затова по всякакъв начин ще се стараете да го пренасочите на своя лад, да го прекроите, преправите и слепите така, че да отговаря на Вашите изисквания. А може би трябва да го поогледате отново, да се полюбувате на съществуващата личност, а не да се опитвате да реализирате измислен образ?

Лъв

Днес звездите ще създават благоприятни условия за всичко, което сте си планирали за деня. Реализация на идеите Ви и укрепване на Вашата репутация. На всички ще направите възможно най-доброто впечатление. Само че докато решавате блестящо своите задачи, убедете се, че не сте се възгордели прекалено от успехите си. И не забравяйте, че най-добрата тактика – това е вежливост и уважение към другите.

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни

Ще се окаже, че трябва да отложите реализацията на някои планове, тъй като обстоятелствата ще се подредят по не най-добрия за Вас начин. Възможни са спорове с шефовете и разногласия с колегите, а всичко това по никакъв начин няма да способства за ползотворност на работата. Освен това , ще загубите интерес към по-рано започнати проекти, и ще ги довършвате буквално на сила. Личните отношения няма да Ви донесат сюрпризи, макар че тайничко си мечтаете за тях. Не си създавайте илюзии, без да имате каквото и да било основание. Не винаги е полезно много да мечтаете, а да не се замисляте , как да реализирате своите мечти…

Скорпион

Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, днес е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте , обезателно ще Ви разберат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец

Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог

Удивително е, но днес няма да Ви се иска да мислите за последиците от своето поведение, както и за това, как то ще се отрази на по нататъшните Ви отношения с любимия човек. Даже и въобще на каквото и да било… Ще постъпвате така, както Ви се иска, и ще правите онова, което Ви се прави.

Водолей

Днес са възможни големи парични постъпления, като доходите е вероятно да дойдат от организации и от обществена дейност. В личните отношения се съсредоточете върху онова, което отдавна сте искали да промените, като работете върху недостатъците заедно с партньора. През деня може да имате и контакти с чужденци, които да станат Ваши нови делови партньори.

Риби

Доста успешен ще бъде този ден за Рибите. Звездите съветват представителите на знака, да разчитат само на своите сили, без да очакват помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкова по-добре. Финансовото Ви положение ще се подобри. Междувременно ще получите очаквани плащания, а е възможно и връщане на стари дългове. Със задачите в семейството ще се справите леко и непринудено, а роднинте Ви ще Ви подкрепят. Подходящ ден за активна почивка.

предишна статияТопло и слънчево в събота
следваща статияКаква е историята на най-стария десерт в света?