Начало Водещи Денят ще бъде труден за една от зодиите, друга – да очаква...

Денят ще бъде труден за една от зодиите, друга – да очаква важно обаждане

1535
зодиак

Хороскоп за 12 май 2018г.

Овен
През този ден много ще Ви се иска, да направите някаква забележка на своя любим човек, да го насочите в правия път и въобще да му обясните, че правият не е той, а Вие. Само че вероятността да стане това е много малка, а даже , честно казано, едва ли ще се получи, защото думите Ви няма да се възприемат адекватно.

Телец

За Вас денят е благоприятен. Има много възможности, от които може да се възползвате и няма недостиг на отлични идеи. Това значи, че трябва се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е нормално да Ви се стори трудно, но бързо ще се справите и ще получите първите положителни резултати, и даже успехи. Може да разширите кръга на обшуване . От делова гледна точка са полезни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в семейството е висок и едва ли изводите Ви ще са подложени на съмнения, а плановете – на критика. Романтичните отношения, започнати през този ден, ще са много по-сериозни, отколкото очаквате.

Близнаци

Днес нещата Ви ще се придвижват бавно, поради което съвсем няма да може да приключите с тях, а това безкрайно ще дразни Вашия любим човек. Постарайте се някак да пооправите създалата се ситуация, иначе кавгате на празно място просто ще е неизбежна, а за момента тя съвсем не Ви е нужна.

Рак

Благоприятен ден, за да се запознаете най-сетне с този представител на противоположния пол, когото от отдавна харесвате, но по една или друга причина все не сте могли да се запознаете. Сега или никога – ще бъде Вашето кредо за този забележителен ден.

Лъв

Още един ден, прекаран далече от света, и ще бъдете готови да заемете своето място на сцената, независимо от това, къде се намира тя и какво представлява, започвайки от истинските места под мостовете, осветени от прожектори, и завършвайки с бара за няколко десетки човека, или с класна стая, изпълнена с първокласници. Независимо от каква ситуация се опитвате да се скриете, тези, които Ви познават и обичат, ще Ви разберат.

Дева

Някой, който добре познавате и обичате, може да се обиди за това , което се каните да кажете. Може и да си помислите, че това е съвсем безобидно нещо, но думите Ви може да се окажат доста по-сериозни, отколкото си мислите. По тази причина не е зле, да си държите езика. Постарайте се да не ранявате чувствата на приятелите, па макар и не нарочно. Разбира се, те ще Ви простят, но защо да рискувате? Просто си помислете, как бихте се чувствали на мястото на събеседника си. Ще успеете да се справите с негативните тенденции, ако кардинално промените своето поведение. И не се страхувайте да експериментирате – нищо не е така опасно, както Ви се струва.

Везни

Предвкусването на живота – това е добър начин да си поставите днес цел за промяна на живота към по-добро. Да се живее с настоящето винаги е добре, но точно днес, оглеждайки се назад, ще усетите огромно удовлетворение, весело настроение и доза проницателност. Възможно е да Ви се струва, че последните няколко месеца са били доста посредствени, но това съвсем не е така. Станали са сериозни промени , които ще можете да оцените чяак сега. Времето Ви показва онези хора, които сте направили част от живота си, в друга светлина.

Скорпион

На Скорпионите звездите настоятелно препоръчват, да внимават за парите, документите и другите ценни за тях предмети! Изглежда днес ще Ви бъде трудно да попаднете у дома си – възможно е това да бъде само следствие от проблеми с транспорта, а може и да си загъбите ключа… Бъдете внимателни към всичко ставщо около Вас, защото Ващето недоглеждане или нечия бързина, да Ви лишат не само от ключ…

Стрелец

Искате ли да оставите своя следа в този свят? Разбира се, че искате! Може да получите възможност да направите нещо, което никой няма да остави без внимание, и затова бъдете готови да действате веднага , щом Ви се предостави удобен случай. Ако сте очаквали идеален момент, за да предприемете сериозна крачка, то именно днес си заслужава да направите това. Хората Ще Ви видят в съвършено нова светлина!

Козирог

Сега небесата са в отлично настроение – в такова, че искат да помогнат на всеки от нас да намери идеалния партньор. Във Вашия случай това е особено актуално. Вселената има твърдото желание да Ви помогне да си намерите не временен, а постоянен партньор, който да не е просто подходящ. Той трябва да бъде съвършен. При всички положения ще намерят начин да Ви насочат, за да стигнете до това съдбоносно запознанство.

Водолей

Вашият любим човек ще се окаже през този ден много надежден. С него нито секунда няма да се страхувате, тъй като ще бъдете уверени, че нищо лошо няма да Ви се случи. Впрочем, не трябва и прекалено да се отпускате, тъй като после въобще няма да можете да минете без него.

Риби

Не е най-подходящия ден, за да спорите за вкусове. Може да се ъвлечете и в резултат да стане спор за нещо, което не е толкова важно за по-нататъшните ви отношения. Не си заслужава да рискувате своите общото бъдеще за такива дреболии. Отсъпете!

предишна статияНормални за сезона температури с облаци и превалявания
следваща статияАПИ: Шофирайте с повишено внимание – на места настилките са мокри и хлъзгави