Начало Водещи Денят ще бъде пълен с изненади, но не предприемайте рисковани ходове

Денят ще бъде пълен с изненади, но не предприемайте рисковани ходове

1693
зодиак

Хороскоп за 2 юни 2018г.

Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Денят няма да е сложен, но само за онези представители на знака, които се канят да бездействат. Такива, обаче, няма да са много и Вие няма да сте от тях! По-голямата част от Вас ще си намерят занимание, което на пръв поглед е съвсем невинно и не е уморително. Само че скоро по пътя ще се появят прегради, и всеки ще бъде обхвнат от раздразнение. Със сила и напор ще щурмувате мислимите и немислими бастиони, разрушавайки, едновременно с това всичко, което сте създали с голям труд. Това е ден, в който преди да предприемете каквото и да било, дори и най-дребното, трябва добре да премислите и да оцените всички възможни последствия. Изключително е важно за тези, които се надяват да променят своя личен живот.

Близнаци

Този ден не може да се нарече изключителен – като цяло ще премине напълно спокойно, и добре. Представителите на този знак днес ще са по-скоро склонни към размишления и философски беседи, отколкото към решителни действия. Няма да Ви се иска нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък перспективата да прекарате времето си с в уединение с близък човек, ще се окаже много примамлива. Ако искате да се занимавате с нещо полезно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и лошото настроение.

Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв

Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, как хората могат да постъпват по такъв начин и как могат да мислят с подобни категории. Мълчаливото Ви раздразнение ще засегне и Вашия любим човек. Затова отношенията ви през днешния ден спокойно може да бъдат наречени мълчаливо недоразумение.

Дева

Подходящ ден за всякакви занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че днес ще се разбирате само с любимия човек и то само поради това, че той ще е готов да гледа на Вашите капризи през пръсти. Останалите представители на Вашето обкръжение са настроени по-критично, а и Вие нямате навик да си премълчавате поне понякога, така че ще бъде трудно да се избегнат конфликтите. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни приключения и приятни преживявания. Намалете физическото си натоварване.

Везни

Каквито и сигнали да звучат в главата Ви, просто не трябва да ги игнорирате не само днес, а и по-нататък. Днес те ще се раздават ту тук, ту там, ангажирайки Вашето внимание. Разполагате с необходимото време, за да се вслушате в своето сърце. А в глъбините му се таи една идея, въз основа на която трябва да действате – това е Вашата задача за днес. Не се страхувайте да проявите дързост и инициатива там, където е възможно.

Скорпион

Не бързайте днес да правите първата крачка. Предоставете тази възможност на своя любим човек, а Вие с целия си вид демонстрирайте своята готовност към адекватно възприемане на нововъведенията. Много е Важно Вашата половинка да вземе решението самостоятелно, без Вашата помощ и подкрепа.

Стрелец

Днес ще допуснете няколко досадни грешки по време на общуването с Вашия любим човек, но те не трябва да огорчават нито Вас, нито него, до колкото от грешки не е застрахован никой, и вие , като здравомислещи хора, трябва да ртазбирате това.Иначе ще останете с едно неприятно чувство за неудовлетвореност в душите си…

Козирог

Този ден може да бъде свързан със значителни промени в личния Ви живот. Ако се стремите да намерите своята „половинка”, трябва да проявите инициатива. Днес всички представители на Вашия знак имат шанс да срещнат и да заинтересуват достойна за внимание особа. В благоприятна насока ще се развиват и вече създадените отношения, в които няма място за претенции и упреци. Професионалните перспективи не са толкова добри, но и тук сериозни поводи за оплаквания няма. Денят е подходящ за приключване на започната работа, а с нови проекти е по-добре да не се бърза.

Водолей

Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да го знаете , но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който смятате, че не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, дайте си сметка, че и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми – просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я пуснете…. Би трябвало да се съсредоточите и върху семейните работи, тъй като днес от помощ се нуждаят най-близките Ви хора.Само че не проявявайте прекомерен ентусиазъм, а напраете само онова, за което Ви помолят.

Риби

Време е да се съсредоточите върху работата си: професионалните успехи обещават да бъдат наистина грандиозни. Днес без особени усилия ще оставите назад конкурентите си, ще реализирате смели идеи и ще получите това, към което отдавна сте се стремили. Възможно е получаване на награда за по-рано свършена работа или сключване на споразумение, което само по себе си ще означава, че Вашите усилия не са отишли напразно. Сега по-малко от обичайното сте склонни да отделяте внимание на обкръжаващите , но въпреки това емоционалният фон е благоприятен. За щастие това няма да бъде възприето като равнодушие или надменност, а към поведението Ви близките ще се отнесат с разбиране.

предишна статияЦял свят полудя по тази диета с ниско съдържание на въглехидрати
следваща статияГорещо с температури около 35 градуса, очакват се градушки