хороскоп
хороскоп

Овен
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На практика са Ви доставяли всички и всичко. За щастие сега ще имате достатъчно време, за да се изолирате от тези, които са правили напоследък само неща, които да Ви действат на нервите. За себе си вече сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това максимално, и не се притеснявайте да поканите и приятелите, за да се присъединят към Вас.

Телец

Има време да работите за слава, а днес прекарайте свободното си време разумно и за удоволствие. Ще Ви се появят нови идеи, а силите Ви ще бъдат достатъчни , за да се справите с всички запланувани задачки и дейности. Наистина, за пълен успех трябва да можете да овладеете емоциите си. Ако те вземат връх над разума, разочарованията и конфликтите са неизбежни. Преживяванията може да бъдат достатъчно силни, за да доведат до неразположение. Денят е подходящ за делови контакти, сключване на сделки и взимане на важни решения, отнасящи се до личния живот. Ако имате подрастващи деца, трябва да поговорите с тях относно плановете им за бъдещето. Това може да определи и Вашите действия за недалечно време.

Близнаци

Дали ще Ви бъде комфортно от това или не – няма значение, но през следващите няколко дни ще се окажете в центъра на вниманието. По-добре се примирете с този факт и подгответе и своя любим човек. Ако той се движи достатъчно близо до Вас, може и да успее да „хване” и за себе си малко от светлината на прожекторите. Ако трябва да сме честни, има и по-приятни неща от възхищението на тълпи поклонници. Изглежда вие двамата нямате друг избор, освен да затегнете коланите и да се усмихвате по-широко.

Рак

През този ден Вашият любим човек може да постъпва неадекватно и непредсказуемо. Но само не за Вас: неговите модели на поведение сте изучили много отдавна и ги знаете наизуст. Ще се наложи май да обяснявате на обкръжаващите кое какво означава и защо го прави, и даже да ги предупреждавате за възможни опасности.

Лъв

Лъвовете ще имат повод да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се справят със сложни задачи, които на много ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите постижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на похвала от хора, чието мнение е много важно за Вас, а също и материалното поощрение. За да завоювате симпатиите на новите познати, ще трябва да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни постъпки. През днешния ден може да започнете отношения, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева

Напрегнат ден. Личните отношения навлизат в сложна фаза и за да се стигне до сериозен конфликт, е достатъчна само малка искрица разногласие. Конфликти ще има дори и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще успеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви сложни планове за този ден: вероятността да успеете да ги реализирате , не е достатъчно голяма. Пестете енергията си и не започвайте мащабни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.

Скорпион

През този ден Вашият любим човек ще се държи като истинско дете – малко и капризно. А Вие ще се наложи да се държите като грижлива , но строга майка:да го галите, да го възпитавате, и най-вече да го обичате. Иначе той ще се измъкне от Вашия контрол, и никога повече няма да се върне…

Стрелец

Днес на Вашия любим човек ще се струва че гледа през Вашите очи и разбира всичко, което искате да направите и защо точно го искате. Постарайте се да не му се смеете много силно и гръмко, макар че изводите му ще бъдат на места наивни, на места -погрешни. Може пък за нещо ще се окаже прав?

Козирог

Днес Вашия любим човек ще Ви разкаже някаква история от своя личен живот, която съвсем няма да Ви засяга. Може би си има тайна поклонничка или сам е станал поклонник на някого?… Постарайте се да извлечете максимална полза от този откровен разговор.

Водолей

Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.

Риби

През първата половина на денонощието може да сте лениви или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, разбира се, може да си го позволите…). Надвечер ще Ви обхване желание за бурна дейност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете много предприемчиви и ще използвате всички възможни пътища за постигане на новата цел, включително о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността , раздразнителността и прекомерната самоувереност.

предишна статияСто години от рождението на Стоянка Мутафова
следваща статияВятърът ще се усили, температурите до 8 градуса