зодиак зодии

Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай – поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

 

Телец

Трудно ще Ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без Вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно , че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.

Близнаци

Денят разкрива нови перспективи. Като умен и находчив човек, ще успеете не само да постигнете поставените цели, но и да си направите дългосрочни планове за бъдещето. Сега това е много полезно, тъй като моментът е изключително благоприятен за първи стъпки в избраната насока. Емоционалният фон ще бъде комфортен, а денят навярно ще Ви подари много приятни минути. На практика всичко започнато ще се оказва успешно. Особено много ще Ви върви в дейности, изискващи фантазия и нестандартен подход.

Рак

Днес ще бъде достат трудно на Вашия любим човек да се убеди, че наистина го обичате и съвсем нямате намерение да го изоставяте.Затова бъдете готови за неговата подозрителност, мнителност и желание да се иска прошка – просто така, за всеки случай.

Лъв

Можете изцяло да посветите това денонощие на контакт с други хора. Обучението ще бъде продуктивно, макар и да протича в неформална обстановка. Възможно е именно през този ден благодарение на приятелите, или на собствената Ви настойчивост, най-сетне да откриете нужната Ви информация, или да купите нужната Ви книга. Сега трябва да поразгледате кръга на своите познати. Някои от Вашите увлечения (особено от интелектуален характер), през това време могат да се видоизменят. Може да се върнете към идеи, които са Ви интересували по-рано.

Дева

Вашите специфични таланти в дадения момент Ви издигат до ранг Звезда, затова се подгответе да се наслаждавате на слава. Едни от Вашите козове е способността Ви моментално да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте блясък към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на успех, доколкото е изпълнено с радост и топлота. Плановете Ви се реализират, независимо от зависта на светските лъвове.

Везни

Ако бихте могли да знаете, че днес нещата ще се обърнат за Вас по такъв начин, вчера бихте заели съвсем друга позиция. Само че направеното не може да се върне и затова ще се наложи да живеете с това, което имате. Освен тов нищо няма да бъде така сложно, както Ви се е струвало преди.

Скорпион

През този ден е редно да си спомните, че Вашият любим човек , каквато и издръжливост да притежава, не е железен, и в един момент също може да се „пречупи”. Тогава ще бъдете без надеждна опора и верен защитник. Това значи, че днес силният трябва да бъдете Вие, за да може той поне малко да си отдъхне и да се възстанови.

Стрелец

В това, което ще каже Вашата половинка днес, няма да има никакъв подтекст! И даже не се опитвайте да го намерите. Ще Ви кажат точно толкова, колкото мислят: нито дума повечe, нито дума по-малко. Затова ако изведнъж откриете в казаното таен смисъл, просто ще се дължи на голямата Ви фантазия…

Козирог

Денят е благоприятен за съвместно пътуване извън града. Толкова благоприятем, че заради това пътуване трябва да оставите на стана всички останали задачи. Просто именно сега и именно извън града , на природа, ще стане между Вас онова, което така дълго сте искали и очаквали. И което ще чакате още много дълго, ако не се съобразите със съвета на звездите.

Водолей

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за сериозни пропуски и грешки е голяма, а оправянето им би отнело много сили и време. Недоброжелателите непрекъснато се месят в живота Ви и това, макар че не причинява особена вреда, не на шега ще Ви дразни. Между другото, би било добре, ако запазите добро разположение на духа, и именно това ще Ви даде възможност да се „снабдите” с полезни връзки и интересни запознанства. Ако сте родител, трябва да сте готови да реагирате, ако децата поискат повече внимание от обикновено. Но ако сте млад човек, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате полезен житейски опит.

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли , които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми, но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безопасно място.

предишна статияВремето днес – предимно слънчево и с температури до 18°
следваща статияАвстралия създава стратегически петролен резерв