Начало Водещи Денят за една от зодиите ще е страхотен, друга я очакват предизвикателства

Денят за една от зодиите ще е страхотен, друга я очакват предизвикателства

1855
хороскоп

Хороскоп на 27 декември 2017г.

Овен

Отделете внимание на професията, кариерата и на силните на целия свят. Ако наскоро сте стъпили в сериозен конфликт с шефа или колега, ще се появи неочаквана възможност да се възползвате от получени някога оригинални знания, или от нечие покровителство или защита. Нараства вероятността за успех в тайни работи или в нестандартни начинания. В основата на всичко трябва да бъде умението Ви да работите и планирате. Ако сте майстор в своята работа, това няма да представлява никаква трудност.

Телец

Всичко в този ден ще се подрежда доста заплетено. Искате да „разпуснете” и да оставите нещата да си вървят по своя път, но точно днес това е съвършено недопустимо. Вие и само Вие трябва да контролирате развитието на събитията. Това е сложно и уморително, но ще донесе онези резултати, към които се стремите. Бъдете готови да правите промени в своите планове, тъй като едва ли ще успеете да свършите днес всичко, което е било запланувано. Не би било зле да посветите вечерта на спокойна почивка и възстановяване на силите, а те ще са Ви необходими съвсем скоро. Контактите с малко познати хора, се постарайте да ограничите до минимум..

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Ту тук, ту там възникват ласкателни ситуации, макар че не всички са така очевидни. Отново разгледайте неотдавнашните събития, и се постарайте да вникнете в тяхната същност.Нарасналата отговорност , това е най-верния знак, че правите на обкръжаващите силно положително впечатление. Всичко, което трябва да направите днес , това е , да се придържате към ежедневните задачи, както и трансформирате нервността в положителна енергия.Вярвайте в себе си, защото всички останали вярват във Вас.

Лъв

Днес нещо много очевидно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на правилата за приличие ще Ви застави сериозно да се замислите за мотивите за неговото невежливо поведение. Страшно е да се помисли, какви изводи може да си направите от отсъствието на думи като:благодарв” или „моля”! Само че това дали е нужно?…

Дева

Близо сте до постигане на някаква жизненоважна цел. Сега главното е, да не бързате, тъй като при бързането лесно се допускат грешки. Обмисляйте всяка своя крачка, и не позволявайте на никого да Ви манипулира. По време на делови преговори заемайте твърда позиция, а от прекомерни отстъоки няма никаква нужда. Възможни са разногласия с по0възрастните роднини, но много трудно бихте могли да намерите такова решение на имуществените въпроси, което да устройва всички. От вредните привички се откажете , макар и само за днешния ден: те нанасят много голяма вреда на Вашия организъм.

Везни

Този ден ще Ви донесе много разнообразни грижи, така че няма да можете да разчитате дори и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае колко за това. Заедно с новата работа се появяват и нови идеи и действително ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате. Високото интелектуално натоварване способства за нарастване на творческия Ви потенциал. Освен това, постиженията Ви са значителни, и като резултат ще имате ново и нови поводи, да се гордеете със себе си. За съжаление, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще дойде време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте направили, по достойнство.

Скорпион

Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, но така е през тази седмица, ако можем да се освободим от страстите си. Не помрачавайте настроението си, заради случайно дочути приказки, доверете се на собствената си преценка.

Стрелец

За Вашия любим човек днес ще бъде много важно, да го разберете. Има вероятност и да можете да го посъветвате, как да действа в създалата се ситуация. Това всъщност не е най- главното. Най-главното е, да разберете , какво става , да почувствате неговата душа и да действате в унисон с нея.

Козирог

Ще получите отговори на важни за Вас въпроси, които,за съжаление, няма да са от най-приятните. Ще се наложи да се примирите с факта, че плановете Ви не могат да бъдат реализирани в първоначалния им вид и ще се наложат корекции, които ще са доста значителни. Исканията Ви през този ден ще нарастнат. Своите интереси, цели и убеждения ще отстоявате по съвсем необичайни пътища. Опитите Ви да се опрете на традицията или семейството, точно в този момент може да се окажат неудачни. Започвайки важна работа, се постарайте да бъдете по-практични и да намерите начин да се презастраховате. Ако разчитате само на своята щастлива звезда, можете да се окажете разочаровани от бивши приятели или някогашни идеали. Не са изключени сриване на настроението и самочувствието.

Водолей

От вчера до днес ситуацията рязко се е променила. Предстои да насочите своите сили в помощ на други хора – за тази цел имате достатъчно енергия за да го направите. Много е важно да помогнете на обкръжаващите в решаване на техните проблеми. Вашата далновидност и логичност ще им помогне да си икономисат много време, а те, на свой ред, може да се окажат много щедри. Това означава, че на всяко Ваше действие ще има равен, а даже и по-голям отклик . Възможно е, това да бъде подарък, или равнозначна услуга.

Риби

Хубав ден за решаване на важни парични въпроси и инвестиции. Прекрасните семейни и романтични отношения ще Ви създадът щирок поток от жизнена енергия. Старайте се да използвате свободното си време за задълбочено изучаване на научни или философски въпроси, или се заемете с медитация.

предишна статияНИМХ: Температурите ще са между 9 и 14 градуса
следваща статияКъм този час пътните настилки са мокри, на места има мъгла