Начало Водещи Денков: Нещата у нас се получават бавно заради постната пица на ГЕРБ...

Денков: Нещата у нас се получават бавно заради постната пица на ГЕРБ и ДПС

49
Денков, Петков и Василев пред симпатизанти в Перник Снимка: Фейсбук
Денков, Петков и Василев пред симпатизанти в Перник
Снимка: Фейсбук

Чудеса не стават. Всичко става с много труд, усилие и упоритост. Трябва да бъдем заедно, защото сам никой не може да се справи. Това заяви бившият премиер на страната акад. Николай Денков от „Продължаваме промяната“ на среща със симпатизанти на партията в Перник.

Той открои „две опорки, с които ги омърсяват“ техните политически опоненти.

Едната е, че не успяхме нищо да направим и че само Борисов може да управлява тази държава. И втората е, че ние сме като тях… не, не сме като тях, категоричен бе акад. Денков.

След това бившият министър-председател запозна присъстващите в залата с успехите на правителството от последните десет месеца на управление.

От думите на Николай Денков стана ясно, че няма област, в която да не са били постигнали резултати или напредък. Сред успехите той изтъкна увеличението на минималната заплата с 20% и с 13% на средната заплата в страната.

Акад. Денков обаче поясни, че голяма част от хората не са удовлетворени от дотук свършеното, защото „тръгваме от много ниска база“, която идва от „постната пица“ на ГЕРБ и ДПС през годините.

На свой ред съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Асен Василев още веднъж подчерта, че България не е бедна държава, както мнозина се опитват да я изкарат, а просто много се краде и се злоупотребява с публичните средства.