Начало Спорт Дейвид и Виктория Бекъм чакат пето дете

Дейвид и Виктория Бекъм чакат пето дете

2934
Бекъм

Семейството на Дейвид и Виктория Бекъм скоро време ще се сдобие с ново попълнение. Известната дизайнерка чака бебе, съобщават световните осведомителни агенции. Звездната двойка вече има четири деца: 19-годишният Бруклин, 16-годишният Ромео, 13-годишният Круз и 7-годишната Харпър.

Към момента Дейвид и Виктория все още не са коментирали новината. Таблоидите се позовават на информация, получена от анонимен източник, близък до звездното семейство, твърди американското списание „ОК“.

Според източника, на официална вечеря Дейвид, със сълзи на очи, произнесъл реч, с която съобщил на най-близките си хора, че съвсем скоро семейството му ще порасне с още един човек.

„Всички пиха шампанско, с изключение на Виктория”, споделя източникът. Предполага се, че бебето ще се появи на бял свят през март следващата година. Според някои медии Виктория дори знаела пола на детето.

В последно време отношенията между съпрузите бяха доста напрегнати и като нищо двамата да са решили да скрепят съюза си с още едно дете, надявайки се то да е момиче.

предишна статия9 общоприети твърдения, в които трябва да спрем да вярваме (СНИМКИ)
следваща статияЗнаете ли коя е най-голямата онлайн покупка? Струва 40 млн. долара (СНИМКИ)