зодии

Овен
Ако се появи шанс да преговаряте „очи в очи” или Ви помолят да направите експериментално представяне , хващайте се за тази идея. С невероятна лекота може да решите тези въпроси, и при това да изглежда великолепно. Имате дарба за общуване с хората, като при това сте способни едновременно да бъдете настойчиви и очарователни. Това е определено печеливша комбинация. Днес е просто отличен ден за преследване на своите цели.

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци

Семейният живот на всички представители на Вашия зодиакален знак днес може да се развива по спирала. През първата половина на деня звездите не предсказват никакви проблеми. Затова пък към края на деня може да Ви се случи караница със съпруга, който ще бъде недоволен от Вашето отношение към него. Постарайте се смекчите гнева му с вкусна вечеря, а освен това – с топлота и ласка.

Рак

Движи Ви желанието незабавно да въведете порядък на всякъде, където успеете да се докоснете: и в шкафа, и в личния Ви живот, и в работата, и в отношенията с роднините, а даже и в собствената Ви глава. Основното почистване е най- безобидния и весел вариант. Всичко останало – изясняване на отношенията, приключване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава значително по-трудно, а резултатите ще са изключително скромни. Много по-лесно ще е за онези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв

Можете изцяло да посветите това денонощие на контакт с други хора. Обучението ще бъде продуктивно, макар и да протича в неформална обстановка. Възможно е именно през този ден благодарение на приятелите, или на собствената Ви настойчивост, най-сетне да откриете нужната Ви информация, или да купите нужната Ви книга. Сега трябва да поразгледате кръга на своите познати. Някои от Вашите увлечения (особено от интелектуален характер), през това време могат да се видоизменят. Може да се върнете към идеи, които са Ви интересували по-рано.

Дева

Денят е сложен, но не е безнадежден. Ако съумеете да направите правилна отганизация на труда и умело да раздавате указания , ще постигнете дота, макар че за сега главната цел все още не може да бъде подтигната. Много добър ще бъде денят за Вас, ако започвате работа на нова длъжност. Това ще Ви даде възможност, да покажете своите добри страни. Отношенията в семейството ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на подкрепа и помощ от близките си. Плодотворно ще бъде обсъжданети на съвместни планове за бъдещето, независимо дали става дума за организиране на съвместна почивка, или за голяма покупка.

Везни

Това е много успешен и плодотворен ден, който може да посветите на семейните задължения, оправяне на някои неща в дома си и решаване на битови проблеми. По начало всички представители на Вашия знак са разтропани, действени, организирани и сте в сътояние и най-ленивите да вдигнете за подвиг ( в интерес на истината – не за дълго). Ако предпочитате организирано развлечение, по-добре се доверете за подготовката на някой друг. Вие към всичко се отнасяте така сериозно, че даже и приятелско събиране може да превърнете в официален прием.

Скорпион

Днес за Вас ще бъде важно да приключите някаква неотложна работа, която виси над главата Ви като Дамоклев меч. Постарайте се да направите това колкото се може по- бързо, защото иначе на Вашия любим човек ще му е неприятно, защото му отделяте толкова малко време, а може и да си направи погрешни изводи…

Стрелец

През днешния ден Вашия любим човек ще бъде доста обидчив и ще можете да го обидите, без да полагате за целта големи усилия. На практика за Вас това си е винаги лесно и го постигате без старания и предварителна подготовка. Само че е по- добре да избягвате такива ситуации – така, за всеки случай.

Козирог

Събитията на деня сякаш са оцветени в доста мрачни тонове, но Вие добре разбирате, че това, така да се каже, е „последното издихание” на проблем, започнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на когото и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви провокира за необмислени постъпки. Скоро ще се почувствате значително по-добре. Имайте предвид, че днес е по-добре да не водите задушевни разговори, а да се постараете да си намерите някакво интересно занимание.

Водолей

Нека днес усещането за полет не Ви напуска! В подкрепа на това може да бъде скока с парашут, или ако се повозите на въртолет или въздушен балон. В краен сучай може да се полюлеете и на люлка. Само че обезателно заедно, и хванати за ръце. Пред Вас ще има само небе, само вятър и само радост!

Риби

През първата половина на денонощието може да сте лениви или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, разбира се, може да си го позволите…). Надвечер ще Ви обхване желание за бурна дейност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете много предприемчиви и ще използвате всички възможни пътища за постигане на новата цел, включително о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността , раздразнителността и прекомерната самоувереност.

предишна статияТемпературите и днес остават ниски
следваща статияЗа една от зодите денят ще бъде успешен във всяко едно отношение