Хороскоп

Овен
Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Телец

Ще намерите неочаквани съюзници, които навреме ще Ви се притекат на помощ и ще помогнат да постигнете значителни успехи. Не е задължително да се трудите с пот на челото. Достатъчно е на време да давате указания и да следите за своевременното им изпълнение. Може да се стигне до значителни промени във важни за Вас отношения, но просто трябва доста ясно и силно да заявите своите желания. Решителността и настойчивостта не само Ви украсяват, но и Ви помагат да постигнете успех във всяка дейност. Няма да са много хората, желаещи да поспорят с Вас днес, или да Ви подхвурлят някакво предизвикателство.

Близнаци

Днес на Вашият любим човек няма да се наложи дълго да Ви уговаря за да прекарате деня в неговата компания. И на Вас тъкмо това много ще Ви се иска, и затова няма да имате нито сили, нито желание да откажете от такава прекрасна перспектива. Дори и да бихте го поискали, пак не може да се получи.

Рак

Смятате, че тайните са хубави само с едно – с тяхното разкриване. Направо обожавате да ги разкривате, особено ако истината, която с Ваша помощ изплува на повърхността, оказва сериозно положително отношение на хода на събитията, имащи отношение към нея. Именно това и става в дадения момент, а на Вас Ви е абсолютно безразлично, дали сте въвлечени в ситуацията пряко или косвено.

Лъв

Фундаменталността на всички действия, предприемани от Лъвовете, днес може да се окаже препъни-камък в отношенията в семейството. Ще се опитват да Ви обяснят, че напълно можете да се ограничите с някакво временно решение, а Вие ще се опитвате , да си държите на своето. Даже е интересно какво ще се получи, защото те са повече.

Дева

Днес трябва да се държите просто и елегантно, без каквато и да било претенциозност и позьорство.Те само биха отблъснали Вашия любим човек, което пък би с е отразило страшно зле на отношенията Ви с него. Само простота, откритост и искреност биха били уместни.

Везни

В последно време всичко около Вас е пропито от любов. Вие отлично се оправяте в тези неща, а и можете да обясните , действително ли са щастливи Вашите приятели, и ще имате ли такива добри отношения и след това. Ако Ви се обиждат, че до сега не сте им дали своята творческа благословия, не им позволявайте, да направят това. Понякога се налага близките хора да пазите като деца, даже и ако става въпрос за любов. Продължавайте да изучавате стващото.

Скорпион

Вие сте много решителен човек. Малко могат да се сравняват с Вас, а камо ли да достигнат Вашето ниво. Това е много хубаво за работата, но не винаги е най-доброто при общуването с приятелите. Когато сте решително настроени и се стремите да постигнете някаква цел, постарайте се, да не причините някому вреда.

Стрелец

Вие сте изключително непоследователни в своите постъпки, но това въобще не Ви пречи – първо: приятно да прекарвате времето си; и второ: да постигате някои от целите, които сте си поставили. Благодарение на изключителната си наблюдателност, ще забелязвате онези шансове и възможности, от които не са се възползвали хората, които са около Вас, и в резултат на това ще се окажете далече пред конкурентите си. Определена опасност за Вас представляват слуховете, които разпространяват Ваши отдавнашни недоброжелатели. Лъжливата информация се разпространява с неочаквана бързина, а за да я опровергаете, ще се наложи доста да се потрудите.

Козирог

Много благоприятен ден за общуване. Днес с обкръжаващите може да говорите буквално за всичко, което Ви мине през главата – ще Ви разберат правилно. Личният Ви живот се променя към по-добро. Ако сте самотни, ще имате възможност за интересни запознанства. Денят е много подходящ за посещение на светски мероприятия.Ако си останете у дома, няма да скучаете. Весела комедия, мажорна музика или книга с щастлив финал ще помогнат за създаване на добро настроение. Звездите са на Ваша страна.

Водолей

Утрото ще бъде благоприятно и ще Ви създаде увереност в собствените възможности и душевно равновесие. Опитайте да не се намесвате в разни непредсказуеми начинания – не си заслужава за всичко да слушате приятелките. Не би било зле остатъка от деня да прекарате в уединение. Не трябва данес да разказвате на своя любим човек за всички неприятности, с които се е налагало да се борите през последната седмица. Това ще предизвика у него бурно вълнение и възмущение, а след него може да дойдат и забрани, ограничаващи Вашата свобода. А Вие искате това най- малко от всичко…

Риби

През този ден Вашият любим човек ще се нуждае от Вас не само в качеството на любим човек, но и в качеството на работна сила. Той бляскаво ще се справи с възложената му работа и даже ще поиска продължебие, но само в случай, че наградата ще бъде Вашата щастлива и искрена усмивка.

предишна статияГърция рестартира туризма си от средата на май
следваща статияПроменлива облачност и превалявания ни очакват днес