Овен Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички съб

Овен

Този ден може да бъде свързан с трудности и загуби, но Вие имате шанс да ги минимизирате, като от сутринта се заемете с неприятни, но необходими дейности. Много важна е готовността Ви да взимате решения, които не разчитат на подкрепа. Ако не се страхувате от мълчаливото осъждане на околните, звездите навярно ще Ви подкрепят. Предстои Ви да решавате не само свои, но и чужди проблеми: да помирявате спорещи, да регулирате разногласия или да влизате в ролята на трети съдия. Всичко това е уморително, още повече че чувствате, че сте принудени да се потапяте в чужди неща повече, отколкото би Ви се искало. От друга страна усещането за изпълнен дълг до някъде украсява деня.

Телец

Денннят е изненадващо подходящ за решаване на практически въпроси и провеждане на делови преговори. Ако точно знаете, каква е Вашата цел и какво сте готови да пожертвате за нейното постигане, успехите няма да Ви карат да чакате. Но разговорите на отвлечени теми, намеците и недомлъвките, ще Ви поставят в задънена улица и изключително много ще Ви подразнят. Възможни са значителни разходи, в това число и непланирани. При разходите няма да проявите обичайната си предвидливост, а направените покупки ще са доста неуспешни. Не разчитайте на помощ и подкрепа на роднините .

Близнаци

На Вашата двойка завиждат всички! Всички искат да приличат на вас! А само Вие знаете, че всъщност няма за какво да Ви се завижда. Даже за много неща трябва да Ви се съчувства… Постарайте се, да донесете тази информация по някакъв начин до общестеността, ако Ви пречи това измамно възхищение. Или му се наслаждавайте, като се опитате да повярвате, че при вас всичко е наистина хубаво.

Рак

Приятната атосфера на този ден ще бъде развалена от голямото количество работа, което трябва да свършите. Освен това вечерта ще сте изключително приятно учудени от нейното количество. Може и да се гордеете със своите достижения! Отношенията с околните ще бъдат отлични. Ще намирате компромисни решения за спорещи хора, а и ще можете да убедите всекиго, в каквото поискате. Плановете за деня ще успеете да реализирате, а и ще се натъкнете на интересна и полезна информация. Не се опитвайте да налагате мнението си на околните.

Лъв

Препоръката на звездите за днес е, да бъдете оптимисти, макар и за кратко. Това ще Ви помогне за решаване на някои проблеми в личния живот, а и ще окажат благоприятно въздействие на настроението на Вашия любим човек. В крайна сметка, и да си сложите розовите очила за малко, това няма да пречи на никого.

Дева

Денят ще е дискомфортен и напрегнат. Ще Ви бъде трудно да се разберете с околните и неочаквано ще си дадете сметка, че близките не споделят Вашите възгледи и съвсем нямат намерение, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате конфликтите. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в последствие и да се откажете от много позитивни идеи, които изглеждат трудни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте спокойно и не го считайте за окончателно: скоро ще промените мнението си.

Везни

Ако днес Ви се приискат любовни приключения, разгледайте своя телефонен указател на мобилния. Само че внимателно, за да не се получи така, че да пропуснете някого! Навярно все ще се намери някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на романтична среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не трябва да Ви обвързва и не трябва да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион

Умение да се организира работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците не само на своя, но и на другите езици. Това е и ключът към Вашия успех. Ако не умеете да правите това, то никога не бихте постигнали онова, което умеете сега. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както трябва.

Стрелец

Много подходящ ден, за да си намерите ново увлечение. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят изключително гладко и нови отношения не Ви интересуват, може да завъртите ситуацията към намиране на хоби. Например може да се заемете с изучаване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки…

Козирог

Удивително е, но днес няма да Ви се иска да мислите за последиците от своето поведение, както и за това, как то ще се отрази на по нататъшните Ви отношения с любимия човек. Даже и въобще на каквото и да било… Ще постъпвате така, както Ви се иска, и ще правите онова, което Ви се прави.

Водолей

Мислете по- малко! Ако не послушате съвета, това може да доведе до много печални последствия, тъй като премисляното от Вас са чисти глупости. Най-популярната мисъл обещава да бъде класическото „мен никой не ме обича” – с всевъзможните вариации на тази тема.

Риби

Денят не е толкова успешен, но ще премине доста приятно, ако не започнете да си блъскате главата с напразни съмнения и безмислени очаквания. Много важно е, да гледате на нещата реално, като нито да надценявате своите сили, нито възможностите на другите хора. Ако успеете да заемете правилната позиция, навярно ще забележите интересни възможности, на които по-рано не сте обръщали внимание. Интересна обещава да бъде вечерта на този ден. Очакват Ви примамливи покани, весели купони и неочаквани срещи. Импровизирайте – днес това ще Ви се удава особено добре.

предишна статияКонсумацията на сладко води до биполярно разстройство и агресия
следваща статияДъждовно и ветровито време, продължава захлаждането