Начало Водещи Две от зодиите да се заредят с търпение и сдържаност в понеделник

Две от зодиите да се заредят с търпение и сдържаност в понеделник

1555
Зодиак

Овен 
Избягвайте нововъведенията и предпочетете старите и проверени способи за действие. В живота Ви се подреждат ситуации, при които е важно да на нарушите естествения ход на събитията, а всички активни действия биха довели най-вече до негативни резултати. Проявете сдържаност и мъдрост, а те ще Ви помогнат да не станете жертва на измама, и да не попаднете под влиянието на егоистични и недобросъвестни хора.След обяд, благодарение на нарастналото си обаяние, без труд ще завоювате симпатиите на онези, които са във Вашето обкръжение. За тогава планирайте романтичните си срещи.

 

Телец

Днес пред Вас в пълен ръст ще се изправи финансов въпрос. Възможно е Вашата половинка да Ви помогне да го разрешите, но е по-добре да не прибягвате до нейната помощ, или ако това се случи, нека бъде само в краен случай. Този проблем Вие наистина може да разрешите и самостоятелно, а след това да се похвалите със своята самостоятелност.

Близнаци

Очевидно Вашият съпруг ще се прибере днес у дома уморен и тъжен, Видимо има някакви неприятности в работата. Съветът на звездите е: не го притискайте и разпитвайте, защото нищо няма да постигнете.. Отложете разпита с пристрастие до утре. Звездите препоръчват да го нахраните и да го сложите да спи. И да легнете до него…

Рак

Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, даже и да е съвсем обикновен и по нищо да не се различава от хилядите подобни. Някога времената, които сега Ви се струват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с радост и малко носталгия.

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” – „Хубава жена”, например…

Дева

Порядъчност и дисциплина – това са двете ключови думи за днешния Ви ден. Ще се почувствате спокойни само ако се справите с околните и ги накарате да вършат това, което смятате за необходимо. И ако наблизо е обектът на Вашите въздишки, той също ще трябва да се съобразява.

Везни

Ако днес Ви стане много тъжно, погледнете небето. Този съвет е подходящ и за Вашия любим човек, но ползата ще е по-голяма, ако направите това заедно, прегърнати и притиснати един до друг. Никакви логически доводи и бурни обсъждания няма да Ви донесат такова облекчение.

Скорпион

Желанието на Вашия любим човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, действие и даже движение на мисълта, а това ще Ви радва и дразни едновременно. Впрочем, ще Ви се наложи самостоятелно да изчислявате пропорциите на тези чувства. А и да си правите изводи – също…

Стрелец

Част от тежестта на непоклатимите убеждения се явява знаенето на това, къде и как да ги изкажете. Днес си струва да си направите експеримент и да си премълчите, докато другите се оправят в ситуацията. Позабавлявайте се на взаимодействието на участниците в групичката и си помислете, как тези хора работят заедно. Ще откриете интересни връзки, които ще оживят други области на Вашия живот. Има още един начин за общуване, който никога не сте взимали под внимание. Приемете го днес, а се възползвайте от него утре.

Козирог

Днес звездите Ви препоръчват, да се замете със своя външен вид. Наистина, Вашата половинка най-вече обича душата Ви, но съвсем не са и безразлични като прическата, така и облеклото Ви, дори и никога да не е ставало дума за това. Направете и подарък – бъдете днес особено обаятелни и привлекателни!

Водолей

При общуването със съмишленици е желателно да проявите разумност, сериозност и изобретателност. Ако на време решите за себе си, кой действително заслужава да бъде наречен Ваш приятел, и с кого трябва да стоите на дистанция и да нямате прекалено близки и доверителни контакти, ще Ви е много по-лесно да се ориентирате в ситуацията и да си правите планове за бъдещето. Това е подходящо време за неформални срещи с колеги ( например за посещение на конференция или симпозиум). Собствените си оригинални идеи облечете в ясна форма, а по този начин те бързо ще намерят отклик.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите , което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения си живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша… Раздразнителните познати са част от живота и затова ако някой показва характер, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на изграждане на нови отношения и поддържане отчасти на вече съществуващите. Това всъщност засяга не само Вашия личен живот, но и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, използвайки всичката си енергия, за да направите другите щастливи, оставяте малко, за да ощастливите себе си, а това вече не е добро…

предишна статияПицата и поничките действат на мозъка като наркотици
следваща статияИ днес не забравяйте чадъра – отново бури и градушки