Два ритуала за късмет, които трябва да направите в началото на септември

В самото начало на септември има мощен енергиен прилив. Така са мислили нашите предци. Това време може да се използва, за да се отървете от проблемите и да си донесете късмет.

Първият обред за привличане на късмет и пари в живота е възстановяването на реда в къщата. Успехът посещава само тези, които имат ред и чистота в къщата. Ако в дома има неща, които ви напомнят за неприятни моменти, трябва да се отървете от тях.

След това трябва да направите следното: поставете вода в кофа, пуснете етерично масло в нея и измийте пода, казвайки:

„Изваждам боклука от къщата, поправям съдбата си. Чистотата е дарбата на нашите усилия и сили. Вдъхнете късмет, успех и печалба. „

Вторият обред. Важно е да почистите енергията. Първият ден на есента е идеален за това. Отдавна е известно, че на този ден водата придобива животворна сила. Ето защо се препоръчва да отидете до банята или поне да посетите душа.

Когато стоите под вода, трябва да помислите какво ви пречи да постигнете това, което искате в различни области на живота. Оставете водата да отмие от вас всички негативи, страхове и съмнения. За да засилите ефекта, струва си да добавите морска сол към водата и да изплакнете с нея.

Тези прости действия, извършени в началото на септември, ще помогнат да донесат късмет и добри промени в живота, казват експертите в областта на биоенергията.

предишна статияКак да изберем парфюм
следваща статияСлънчево време със заоблачавания следобед