Начало Любопитно Да спиш с хлебарка – хит сред азиатците

Да спиш с хлебарка – хит сред азиатците

1019
Изпадате ли в ужас, когато влезете в банята и видите как огромна хлебарка се разхожда по плочките? Тези насекоми са крайно неприятни за много хора,

Изпадате ли в ужас, когато влезете в банята и видите как огромна хлебарка се разхожда по плочките? Тези насекоми са крайно неприятни за много хора, но не и за някои азиатци. Докато ние българите се чудим как да се избавим от тези нашественици, хиляди хора в Япония и Китай заспиват с тях, пише Tialoto. Е, не в буквален смисъл.

Много онлайн сайтове с различни стоки продават хлебарката Питър като топъл хляб – мека възглавница от ново поколение, която японците и китайците могат да гушкат преди да заспят.

Гиганското животно се продава в няколко разновидности. Ако го видите на леглото си и не знаете, че има такава възглавница, ще го помислите за истинско и ще припнете да бягате.

Търсенето на възглавницата е голямо. Повечето хора искат да украсят дома си с нея, да я използват за декор на различни представления, да уплашат някой познат или просто да я ползват по предназначение ежедневно.

На много места в Азия хлебарките са деликатес. Ето защо хората на континента не се притесняват да спят на хлебарката Питър.

предишна статияВ Испания пуснаха за продажба летяща кола (СНИМКИ)
следваща статияПапагал на покрив напсува пожарникар, дошъл да го спаси