Начало Водещи Да осъществиш мечтата си – живот на райско кътче

Да осъществиш мечтата си – живот на райско кътче

2613
мечтата си

Понякога не е нужно да имате много пари, за да осъществите мечтата си. Точно това доказа млад мъж, който мечтаел да има собствен дом.

Стив Арън е обикновено американско момче, което напуска работата си в американска авиокомпания, премества се в Тайланд и със собствените си ръце построява необичайно жилище само за месец и половина.  Такава била и мечтата му – да има собствено жилище.

С 9 000 долара в джоба той го постига.  Ако някой друг иска да последва примера му, той с удоволствие ще му предостави проекта на дома си.

Стив решава да построи необичайното жилище, което се вписва в местния стил. Той се спира на кръгла конструкция и ярък теракотен цвят. Отдалече домът, чиято площ възлиза на 46 кв. метра, наподобява голям сочен плод.

За строителството на Стив са му необходими само 6 000 долара и 6 седмици. Струва ви се невъзможно да построите 3-стайно жилище за толкова малко пари и в такъв кратък срок? В Тайланд строителните материали не са скъпи.

Повечето задачи Стив осъществява самостоятелно, рядко прибягвайки до услугите на професионални строители.

За предметите във вътрешността на дома си младият мъж влага още 3 000 долара.

Накрая получава уютно и комфортно място, в което всички детайли съответстват на общото настроение на дома. В него няма ъгли – всичко е кръгло и меко.

предишна статияЮрген Клоп бесен за дузпата: Искам да говоря с хора, които разбират от футбол
следваща статияПремиера на „Последните джедаи“ в Лос Анджелис (ВИДЕО)