Начало Култура Дани Бойл официално ще режисира 25-ия филм за Джеймс Бонд

Дани Бойл официално ще режисира 25-ия филм за Джеймс Бонд

1001
Получи се официално потвърждение, че Дани Бойл ще режисира следващия епос за Джеймс Бонд, в който отново ще видим Даниел Крейг, п

Получи се официално потвърждение, че Дани Бойл ще режисира следващия епос за Джеймс Бонд, в който отново ще видим Даниел Крейг, пише Cinefish. Това ще е неговата пета и официално последна изява като най-предания шпионин на Нейно величество.

Джон Ходж, написал сценариите на хитовете на Бойл „Трейнспотинг“, „Плитък гроб“ и „Плажът“, ще бъде автор на сценария на новия филм. Снимките са планирани да стартират на 3 декември в прочутото студио „Пайнууд“ в Лондон, като след това, както повелява традицията, ще продължат на няколко екзотични локации.

За Бойл тази година се очертава доста натоварена. Предстоят му снимки за все още неозаглавения мюзикъл по сценарий на Ричард Къртис с Лили Джеймс и Кейт МакКинън в главните роли. Веднага след това ще трябва да се заеме с 25-тия филм за Бонд. Все още не е ясно как ще успее да контролира пост-продукцията на двата филма, които ще излязат почти по едно и също време по кината.

Премиерата на мюзикъла с песни на Бийтълс се очаква на 13 септември 2019 г. За новите приключения на Бонд ще се настроим малко след това. Както винаги премиерата му ще бъде първо във Великобритания на 25 октомври 2019, а на 9 ноември той ще е по кината в Америка.

предишна статияХю Грант се ожени за 18 години по-млада от него
следваща статияЗа година пушачите във Франция намалели с 1 милион