Даниъл Крейг
Даниъл Крейг

Джеймс Бонд пада – за щастие това никога не се случва в филмите за известния таен агент. Този път обаче не е така. Снимайки в Ямайка, Даниел Крейг „падна неловко“ и нарани глезена си.

Приключението на Даниел Крейг в Ямайка ще завърши зле. Снимайки на острова на Боб Марли следващия филм за Джеймс Бонд, актьорът бе застигнат от лошата си карма. Според „Sun“ Даниел Крейг се е наранил по време на снимките, като по този начин прекъсва производството на игралния филм.

Този път Даниел Крейг не бе заменен от очарователния Жан-Чарлз Русо, неговият френски дубльор. В същото време сцената с 51-годишния актьор не е изглеждала сложна. Свидетел по време на инцидента разказа какво се е случило: „Даниел беше облечен и готов за една от последните сцени в Ямайка. По време на спринт в една от сцените той падна неловко. Пострада много и се оплака от глезена си“.

Но в допълнение към физическото нараняване, егото на Джеймс Бонд е пострадало също.

„Както можете да си представите, той беше също и много ядосан от това, което току-що се е случило. Хвърли сакото си на пода в жест на искрено разочарование.“

Според информация, снимките, които трябва да продължат в Лондон, за момента са отменени. Даниел Крейг долетял от Ямайка в Съединените щати, за да посети известен лекар. Същият, който наскоро се погрижи за звездата на английския футбол Хари Кейн, уточняват британските медии. Но актьорът не прави драма от нараняването си. Източникът гарантира, че това е само „чисто съвпадение“, преди да добави: „Той се надява, че няма да забави нещата твърде дълго време“.

Джеймс Бонд никога не си почива!

предишна статияАлен Делон забрави за съществуването на една от внучките си
следваща статияСравнително топло време с интензивни валежи в по-голямата част от страната