зодии

Овен

Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да зашитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Приятелите и роднините Ви знаят, че Вие сте човека, на когото винаги могат да разчитат. Освен това сте чесни, уравновесени, и почти винаги сте в състояние да дадете добър съвет. Не се учудвайте, ако днес за съвет се обърне към Вас човек, когото обичате, тъй като има доста сериозен проблем. Изслушайте го внимателно и казвайки своето виждане за ситуацията, ще му помогнете да вземе сериозно решение, а той още много години ще Ви бъде благодарен за това. Днес е подходящ ден за занимание със самообразование. Постарайте се да проявите най-добрите качества на своя характер, а това по прекрасен начин ще се отрази на семейните и лични отношения. Възможно е да постигнете успех в работата и бизнеса.

Близнаци

Може да Ви се стори, че да се правят планове за бъдещето, е много сложна задача. В края на крайщата нима може да погледнете в него, за да знаете със сигурност какво точно да планувате? Ситуацията по всяко време се променя, така че ще Ви очакват много по-малко разочарования, ако просто оставите нещата на самотек. Няма нужда да зацикляте на всяка малка цел, която сте си поставили. Бъдещето Ви е изпълнено със загадки, а Вие ги гледайте като най-завладяващо приключение.

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Има дни, когато Ви се струва, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да използвате времето разумно. Изучете техниката на общуване и си направете списък на местата, на които искате да попаднете, за да бъдете готови веднага, щом се окаже подходящ момент. Да се овладее изкуството да се приемат ситуациите такива , каквито са, съвсем не е лека работа, но това ни учи на търпение, а точно нещо такова съвсем не би Ви било излишно. Днес в ушите Ви постоянно ще звучат добродушните предупреждения на един от членовете на Вашето семейство.

Везни

Ще Ви зарадват новост, свързани с финанси: може да се окаже че ще узнаете, че в близко време заплатата Ви ще се увеличи. Ще Ви зарадва не само перспективата за увеличаване на паричните постъпления, но и факта, че Вашите старания и професионални качества най-сетне ще бъдат забелязани и оценени. Само че трябва и да си дадете сметка, че и задълженията ще станат повече. Ако мечтаете за промени в личния си живот, трябва внимателно да се огледате около себе си. Според звездите, редом с Вас ще се окаже много интересен човек и няма да се наложи да направите огромни усилия, за да завоювате неговото внимание.

Скорпион

Заобикалящите Ви днес хора са повишено контактни и предразположени към диалог. Възползвайте се от това, особено ако реализацията на Вашите нови цели е немислима без разширяването на кръга от контакти, рекламни акции и разширяване на популярността. Не е изключено най-активните и заинтересуваните измежду Вашите събеседници (слушатели, кореспонденти) скоро да Ви станат искрени сътрудници, и да умножат армията на Вашите съмишленици. Ако ще сключвате брачен договор, запазете за тази цел по-ранен час. Това е разумно и изгодно поради вероятността , а и надеждата, че по-добре ще бъдат отчетени и Вашите лични нужди.

Стрелец

Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества като любопитство, мобилност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте го предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труден , нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата

Козирог

Просто с нетърпение очаквате тази вечер, не е ли така? Какво пък, за това имате всички основания, особено като се има предвид, че утрото и денят ще бъдат много забързани. Направете всичко необходимо, за да изпълните своите задължения към другите, но запазете и малко енергия, за да изпълните и задълженията си към себе си. Нали знаете, какво се говори за онези, които само работят и работят, а никога не почиват?…

Водолей

През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а дже – обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, зашото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби

Изключително привлекателни сте, и въобще не може да се оплачете от недостиг на общуване. Даже възниква противоположния проблем: разговорите Ви отнемат много време и няма кога да се занимавате с неотложни неща. А Вашето внимание чакат много интересни задачки! Творческият Ви потенциал е много висок и богатата Ви фантазия има вероятност да намери неочаквано приложение. Много от представителите на този знак на Зодиака сега са склонни да се намесват в чужди неща и да правят опити да „оправят” и „подредят” живота на своите близки. Ако и Вие имате такива намерения, постарайте се, да бъдете по-деликатни!

предишна статияВалежите намаляват, облачността остава
следваща статияВладимир Чуков: Тръмп си отива, но сянката му дълго ще преследва Байдън