Гуинет Полтроу

Гуинет Полтроу се чувства „по-малко самокритична” сега, когато е по-възрастна и признава пред „Контакт мюзик”, че като млада е приемала външния си вид за „смешен”.

46-годишната актриса сподели, че винаги се е чувствала „толкова смешно за начина, по който изглежда”, но сега започва да е по-уверена в себе си.

Тя каза: „Винаги съм се мислила, че съм просто забавна. Мисля, че е много рядко да си мислиш, че си красива и така се чувствам като всяка друга жена, сякаш не виждам това, когато гледам в огледалото.”

“ Мисля, че за мен това е повече вътрешно усещане … знаете, докато аз продължавам в живота и се чувствам все повече и повече себе си и по-малко осъждам за себе си, моите ценности стават по-ясни за мен, мога да бъда цялостна през цялото време , което беше много по-трудно, когато си по-млада жена и се опитваш да угаждаш на всички и да жонглираш с всички тези неща.”, продължава изповедта си актрисата.

Звездата от „Железния човек“ и „Седем” знае, че се смята за „красива жена“ във филмовата индустрия и казва, че първоначално е била загрижена за идването на старостта, защото това би означавало, че вече няма да е желана от мъжете.

Сега мисля, че когато достигнете възраст, ако имате тази по-цялостна и широка идентичност каквато имам сега, какво означава да получите бръчки и да се доближите до менопаузата? Просто стигаш до точката, в която суетата ти намалява по някакъв начин и твоята вътрешна красота наистина излиза напред. Чувстваш се толкова добре, знаеш кой си, цениш взаимоотношенията в живота и работата си и приноса си към света. Когато си в разгара на 40-те години, това е идеята, и тогава можеш да си кажеш: „Уау, по дяволите, имам грозни крака!“.

предишна статияЕдна ябълка носи приблизително 100 милиона бактерии
следваща статияНякой не бива да си причинява душевна болка днес, а друг трябва да се поглези заедно с любимия