Начало Спорт Гришо и Никол изловени да излизат на ресторант в Париж

Гришо и Никол изловени да излизат на ресторант в Париж

1567
Григор Димитров и Никол Шерцингер отново бяха изловени от папараци. Дни преди старта на “Ролан Гарос” българският тенисист намeри време и за

Григор Димитров и Никол Шерцингер отново бяха изловени от папараци. Дни преди старта на “Ролан Гарос” българският тенисист намeри време и за своята половинка и я изведе на романтична вечеря. В социалните мрежи се появиха снимки на двамата пред луксозен ресторант.

Димитров и неговата приятелка избраха спортно-елегантен стил с идеята да не привличат много погледи на минувачите.
Двамата се радват на взаимната си компания от миналия уикенд, когато прекараха няколко дни в Монте Карло. След това американската певица последва Григор в Париж, където от началото на седмицата той провежда усилена подготовка за “Ролан Гарос”.

Официалната причина за визитата на 39-годишната Никол в столицата на любовта е заснемането на реклама край Айфеловата кула. Все още не е ясно дали тя ще подкрепя Григор във втория за годината турнир от Големия шлем или ще си тръгне, за да не го разсейва.

Както е известно, българинът е поставен под №4 в Откритото първенство на Франция и на старта ще има тежък опонент. Жребият отреди Димитров да започне тазгодишното си участие срещу Виктор Троицки, срещу когото хасковлията има положителен баланс от 3-2 победи, включително и при последния им сблъсък на турнира в зала в София през 2017 година.

предишна статияБате Арни е железен! Вижте какво направи след като му оперираха сърцето (СНИМКА)
следваща статияПродължава непостоянното време