Начало Спорт Григор на гости на Nike, получи уникални кецове на… Серина

Григор на гости на Nike, получи уникални кецове на… Серина

1885
Григор Димитров

Българската тенис звезда Григор Димитров гостува в централата на един от основните си спонсори – Nike. Световният №7 сам се похвали за визитата си в Бийвъртън, щата Орегон, където се срещна с един от ръководните фактори в компанията и световноизвестен автор и лектор – Хауърд Ейч Уайт, пише „Спортал“.

Той е вицепрезидент на марката на Майкъл Джордан – Air Jordan. Уайт подари на Григор една от мотивационните си книги, в която има предговор от създателя на Nike Фил Найт.

Димитров се сдоби и с чифт уникални кецове, които са създадени в чест на Серина Уилямс. Българинът сам се похвали с придобивката си, която е вариация на известния модел Nike Air Max 97, преработен във версия на култовия дизайнер Върджил Абло и неговата серия Off White.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

MargaritaPetrova@maggypet1

@GrigorDimitrov @Nike „Welcome Grigor Dimitrov“! Nike Daycare, Believe&Achieve“! We believe in you Champ, Just do it!?????

В профила си в Instagram Димитров показа и как играе тенис, докато наглежда малко детенце, а също така се похвали и с няколко големи торби, пълни с артикули на американската марка.

предишна статияПътник предложи брак на стюардеса, уволниха я
следваща статияШарън Стоун се раздели с младото си гадже