Начало Водещи Григор Димитров бе засечен да тренира с Андре Агаси в Париж

Григор Димитров бе засечен да тренира с Андре Агаси в Париж

1714
Григор Димитров

Световният номер 10 Григор Димитров може да се окаже съвсем скоро с нов треньор. Балкански издания твърдят, че има вероятност българинът да се раздели с настоящия си наставник Дани Валверду. Слуховете свързват 27-годишния тенисист с бившия треньор на Новак Джокович Андре Агаси.

Григор бе засечен на тренировка в Париж осемткратния шампион на турнирите от Големия шлем, което предизвика вълна от коментари в медийното пространство. Все още няма потвърдена информация, че двамата работят заедно, но американецът вече сподели, че е впечатлен от българския тенисист.

Димитров отпадна през изминалата седмица на тенис турнира във Виена още в първия кръг от казахстанеца Михаил Кукушкин и сега ще участва в последния турнир от сериите Мастърс 1000 за сезона във френската столица.

Българинът е поставен под номер 9 в основната схема на надпреварата и започва от втория кръг, където чака победителя от двубоя между Роберто Баутиста-Агут и Стив Джонсън. Потенциални съперници в трети кръг и на четвъртфиналите са Марин Чилич и Новак Джокович

предишна статияАлбания, моя любов
следваща статияНачалото на новата седмица ще бъде тежка за една от зодиите; друга – я очаква любов