Начало Хороскоп Голям ден в кариерата за една от зодиите, сближаване с близки хора...

Голям ден в кариерата за една от зодиите, сближаване с близки хора за друга

3057
звезди

Овен
Тайни, интриги и шушукания – това е коронното блюдо на менюто, което звездите готвят за Вас днес, а Вие ще останете много доволни от това. Обикновено днес се опитвате да действате открито, но този ден Ви се иска да добавите в обкръжаващия свят малко загадъчност. Това е много справедливо, особено ако човекът, с който сте от доста време, се опитва да скрие нещо от Вас.

Телец
Струва Ви се, че една епоха на промени във Вашия личен живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да започва. Поне за днес е сигурно. Затова ако не искате днес да се побъркате от скука, измислете за себе си и за своя любим човек някакво развлечение. Нека това да бъде дори чупене на някоя и друга стара чаша… а после се разходете до магазина за нови.

Близнаци
Днес Вашият любим човек много бурно ще се радва на всяка Ваша проява на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече радост, и да обръщате поглед към него толкова често, колкото изобщо е възможно.

Рак
Времето, което неотдавна сте посветили на семейните задължения е било прекарано плодотворно и до някъде интересно, но Ви е коствало много сили. Даже и когато нещата вървят горе-долу добре, пак има някакви емоционални неприятности : недоразбиране с приятели или голямо натоварване на работа. Поради всичко това днес сте много по-чувствителни от обичайното. Отделете малко време за да съберете сили и се заемете с онова, което може да Ви помогне.

Лъв
Ако се стремите към реализация на професионални амбиции, днес е най-подходящото време. Ако в душата си сте кариерист, вслушайте се в интуицията си, защото точно сега здравият разум може да Ви доведе до задънена улица. Създават се благоприятни обстоятелства за начало на романтични отношения, но Вие сте настроени толкова лекомислено, че едва ли ще отидете по-далеч от романтично приключение. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате твърде приятно.

Дева
Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да се концентрира върху този или онзи процес, тъй като непрекъснато ще го отвличат радостни, или напротив – безрадостни мисли за Вас. Постарайте се да направите всичко възможно, за да се изпарите от неговите желания макар и за един ден.

Везни
Благодарение на природната Ви дарба за отлична комуникативност, всички врати пред Вас ще бъдат отворени. През това време Вие ще се отличавате със съобразителност, оперативност и мобилност (физическа или умствена) , ще сте възприемчиви към най-различна информация, включително и на новата и необичайна. Ще можете с блясък, и без проблеми да изпълняватe определени функции на учител, спътник, секретар, шофьор, диригент, и най-вероятно с Вас човек няма да е възможно да скучае. Това е отличен ден за романтични срещи, като ще се наслаждавате на всяка минута , прекарана с любимия човек. Възможни са приятни подаръци и сюрпризи.

Скорпион
Този ден е благоприятен за съвместни разходки в гората или парка. За никъде не трябва да бързате: на-добре забравете за проблемите и макар един час посветете на своята половинка, на вашата любов, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на щастие.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог
През този ден със завист ще наблюдавате любимите хора на своите близки приятели. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя любим човек. Само че при Вас това не е в полза на последния. Впрочем, не е изключено Вашите приятели също да Ви завиждат – те познават недостатъците на своите любими по-добре от Вас.

Водолей
В живота Ви са се появили няколко важни неща, и някои от тях засягат близки Ваши хора. Тази ситуация ще Ви сближи ще по-силно и ще имате повече общи интереси. Ако искате да задълбочите тези отношения, днес е отличен ден за такъв опит. Концентрирайте се върхи това, какъв етап от живота е настъпил за вас общо. Сериозно обсъждане на ситуацията ще постави всички неща на мястото им.

Риби
Благоприятен ден за търсене на съюзници и помощници, за водене на преговори и за подписване на договори за сътрудничество. Много сте предвидливи и затова правите разумни и реални планове, които няма да е трудно да реализирате в живота. Много хубав ден за преговори с влиятелни хора, потенциални инвеститори и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте успели да се затъжите. Ще Ви зарадва съобщение, получено от друго населено място. Възможно е кратко но приятно пътуване.

предишна статияПродават на търг най-странния прототип на Ferrari
следваща статияНе забравяйте чадърите си днес!