Начало Хороскоп Големи успехи очакват една от зодиите, любовно признание за друга

Големи успехи очакват една от зодиите, любовно признание за друга

1796
зодиак

Дневен хороскоп 24 декември 2017

Овен

Много от трудностите през този ден ще са свързани с това, че жизнения тонус на Овните е понижен. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размисли. Рабира се, това няма да помогне за подобряване на отношенията с колегите: след като предприемат няколко неуспешни опита да Ви ободрят, те просто ще се оттеглят. Но пък у близките си вероятно ще срешнете разбиране и ще намерите подкрепа. Не се страхувайте да разкажете за своите съмнения и проблеми. Ще имате шанс да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте посещението при лекар.

Телец

Този ден ще Ви донесе успехи, но те съвсем няма да бъдат леки. Бъдете готови на рискови, нестандартни постъпки. Няма да Ви е излишно желанието да изпитате своите сили на новото поприще. Целеустремеността понякога граничи с инат, и точно затова продължавате да се занимавате със сложни задачи, в които за сега не се вижда развитие. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към трудното винаги ще можете да се върнете. В разговорите с близките бъдете отстъпчиви. Така или иначе ще се наложи да направите компромис, та затова е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните спорове.

Близнаци

Днес за себе си ще откриете някаква истина, която отдавна се счита очевидна и разбираеме за всички. Вашият любим човек ще се радва на това откритие заедно с Вас, а даже и повече от Вас. Постарайте се да запомните онова, което ще разберете през този ден, защото в бъдеще ще Ви потрябва.

Рак

Нищо не помага така да се прояснят мислите, както изчистеният от проблеми ден, а днешният се оказва, че е точно такъв. Поздравления! Това е един от онези спокойни дни, когато изпитвате удоволствие и се чувствате удовлетворени от ставащото, а не полагате за това никакви усилия. Непознатите лесно Ви стават приятели, а и никой не Ви действа на нервите. Даже и ако някой се мушне на опашката точно пред Вас, или заеме последното възможно за паркиране място, Вие ще възприемете това съвсем спокойно, и даже с усмивка. Това оптимистично настроение ще ободри другите и ще „отвори” ума Ви за нови и интересни идеи.

Лъв

Ще се наложи да се примирите с факта, че далеч не всички са готови да признаят Вашето превъзходство. Това е ден на конкурентна борба, която ще бъде доста напрегната. За нея ще се намери място не само в деловия, но и в личния живот. И ако в професионалната сфера няма да Ви е така трудно да изместите съперниците, то с факта, че за любимия човек не се явявате център на Вселената, едва ли ще можете да направите нещо. Постарайте се, да не давате воля на подозрителността и ревността си, и не се сражавайте с вятърни мелници. Не е изключено Вашата половинка просто да има нужда да остане на саме със себе си, и не отнемайте на любимия човек това негово право.

Дева

Ако не планирате през този ден да бъдете в пълно усамотение и имата намерение (или сте принудени) да имате работа с други хора, не биха Ви попречили вежливост, гъвкавост, дипломатичност и готовност да забелязвате някои нови неща. Бъдете готови и за това, че Ваш колега може да започне да се държи по необичаен начин , като издемонстрира хипертрофирана емоционалност и възприемчивост, или неочаквано прояви негативните страни на своя характер. Ако сте въвлечени в съперничество с някого, може по-силно от обикновено да Ви засегне поведението на конкурента.

Везни

Денят ще бъде доста напрегнат. Ще се равалят отношенията Ви с деловите партньори и ще се наложи да търсите нови, тъй като по никакъв начин няма да можете да отложите реализацията на набелязаните планове. Преговорите ще върват трудно и едва ли ще имате възможност да държите на своето. Възможни са финансови трудности. В същото време емоционалният фон на знака е стабилен, и представителите му ще запазят доброто си настроение и оптимизъм. Увереността в собствените сили не само ще Ви помогне да преодолеете трудностите, но и да се „обзаведете” с нови запознанства. Не форсирайте развитието на събитията, а проявявайте инициатива само когато това е действително необходимо.

Скорпион

Няма никаква полза от това, ако само говорите, а нищо не правите. Така че престанете само да разказвате, че бихте искали да видите себе си в ролята на певец, артист или човек, заемещ висока длъжност във Вашата компания, а се заемейте за работа! Намерете място, на което бихте искали да се проявите. Не сте уверени, че сега е най-подходящото време? Какво пък – тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение момент, и се зарадвайте, като видите как добре се подрежда всичко. Не може да се каже, че голям и независим човек като Вас , се нужжждае постоянно някой да го държи за ръката. Като самостоятелен човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате достатъчно комфортно.

Стрелец

Далечните страни са онова, което силно привлича представителите на Вашия знак. Ако сега не пътешествате , единственото Ви утешение може да бъде някой или нещо, което да Ви напомня за далечните места, които харесвате. Така че ако имате възможност да общувате с някого по телефона или електронната поща, или пък за неочаквано посещение, непременно се възползвайте.

Козирог

Старайте се да се махнете от натрапеното Ви сътрудничество , както и от силовото разрешаване на съвместните проблеми. Съблюдавайте твърдо буквите на закона в деловата работа и бизнеса. Много е важно да подобрите методите си на работа, и да внесете конструктивни промени в професионалната дейност.

Водолей

Не лек, но плодотворен ден очаква Водолеите. Днес представителите на този знак прекрасно ще се справят с решаването на най-различни задачи – от обичайните ежедневни, до сложните и представителни, изискващи специални знания и особен подход. Неотразимото Ви обаяние ще помогне за успешното преминаване на делови преговори. Само че не бъдете нетърпеливи: прекаленият натиск над събеседника може да доведе до неочаквани усложнения. От гледна точка на семейните отношения , денят е прекрасен. Много от проблемите, които не са Ви давали мирка от доста дълго време, ще се решат , сякаш от самосебе си. Има вероятност да получите ценен подарък от по-възрастни роднини.

Риби

Продължавате своето придвижване по пътя на самопознанието. Проблемът е в това, че предметът на Вашите търсения все още не е ясен и за самите Вас. Създа се впечатление, че всички около Вас, освен Вие самите, имат цел в живота , която следват. Ако Ви се струва, че някак сте се „загубили”, или че сте объркани поради голямото количество варианти, усамотете се за някое време, за да обмислите всичко на спокойствие. Не е задължително за целта да използвате цял ден – стигат и няколко часа, които може да прекарате в дълго пътуване или просто за разходка в парка. Това ще Ви помогне да се предпазите от допълнителен стрес.

предишна статияНа Бъдни вечер ще прехвърчи малко сняг
следваща статияЮвентус излъга Рома и продължава гонитбата с Наполи