Начало Хороскоп Големи промени за една от зодиите днес. Уникална вечер очаква друга

Големи промени за една от зодиите днес. Уникална вечер очаква друга

1843
Хороскоп

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец
Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да се справи с някакъв свой комплекс, който му пречи да бъде още по-близък с Вас, по-добре да Ви разбира и по-лесно да споделя. Постарайте се да му помогнете в борбата с това страшно чудовище. Няма кой да свърши това, освен Вас…

Близнаци
Вече сте успели да се затъжите за своя любим човек, независимо от това, че не много отдавна сте го видяли за последен път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на гости, за да съедините разделениете сърца, макар и за кратко.

Рак
Възприемчивостта към чуждите настроения или към общата атмосфера на създалата се ситуация, чак до вечерта ще бъде Вашето допълнително преимущество. Възможно е именно благодарение на изброените качества да съумеете да се справите отлично с отговорна работа, при това – даже и без особено да се напрягате. Чувството за истински комфорт (душевен и физически) ще Ви посети някъде към края на деня. Вечерта може да стане за Вас истински отдушник. Захвърлете работата. Отдайте се на любов, заемете се с творчество, или намерете друг подходящ начин, да опитате вкуса на живота.

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще трябва енергично да се заемете с работа, за да помогнете на останалите. Трябва да станете командир на играта, достоен за възхищение. Дори и да не сте във възторг от перспективите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата собствена. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над чувството за необходимост, а от това ще придобиете по-голяма увереност в себе си.

Дева
Денят ще Ви зарадва с промени в личните отношения. Чувствате се по-уверено и ще забравите за много съмнения и тревоги. В миналото ще „отидат” и обидите, каращи Ви съвсем до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и приятелските връзки, и въобще позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни подаръци и изгодни покупки. Дори и да похарчите голяма сума за покупки, приятните емоции ще оправдаят всички разходи. В създадената атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.

Везни
През този ден трябва да сте готови за загуби: за представителите на този знак той ще се окаже доста сложен. Професионалните проблеми няма да са прекалено сериозни, но ще бъдат достатъчно многобройни. Ентусиазмът Ви ще отслабва с всеки час, а важните дела и отговорни срещи е най-добре да планирате за първата половина на деня. Удачно съвпадение ще Ви позволи по друг начин да погледнете на своя личен живот и да промените някои неща към по-добро. Импровизирайте, но се старайте да оставате в рамките на традицията: прекомерната оригиналност не е за препоръчване.

Скорпион
Няма никаква полза от това, ако само говорите, а нищо не правите. Така че престанете само да разказвате, че бихте искали да видите себе си в ролята на певец, артист или човек, заемещ висока длъжност във Вашата компания, а се заемейте за работа! Намерете място, на което бихте искали да се проявите. Не сте уверени, че сега е най-подходящото време? Какво пък – тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение момент, и се зарадвайте, като видите как добре се подрежда всичко. Не може да се каже, че голям и независим човек като Вас , се нужжждае постоянно някой да го държи за ръката. Като самостоятелен човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате достатъчно комфортно.

Стрелец
Благоприятен ден за решване на домашни въпроси , както и за битови дейности. Отношенията с роднините днес ще са доброжелателни и ще можете да намерите компромис по много въпроси. Добре ще преминат срещите и забавленията с приятелите. Разговорите днес ще бъдат свързани с тънките въпроси на философията и религията. Избягвайте да взимате решения, ако не сте обмислили всичко до край, а така също и използвайте своята интуиция.

Козирог
Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате между професионалните задължения и необходимостта да устройвате частния си живот( например, да участвате в решаването на важни семейни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от общуване с близките си, ако не искате да развалите отношенията си с тях, или да създадете почва за бъдещи скандали. В същото време не забравяйте за реализацията на своите планове. Не се препоръчва да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с встъпване в брак.

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, само вечер в компанията на любимия човек. Днес ще имате възможност да съчетаете всичко това. Има вероятност да получите покана от свои общи приятели, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла приятелска обстановка.

Риби
Днес Вашия любим човек ще се окаже голяма лакомия – колкото и да го храните, все ще му бъде малко. Затова може да не мислите особено за вкусовите качества на храната, но трябва да се замислите за нейното количество. Яденете трябва да бъде действително много: като за пет доста гладни големи хора.

предишна статияТопъл ден без сериозни валежи
следваща статияАктриса от „Сексът и градът“ загуби битката за губернатор на Ню Йорк