прогноза за времето

В неделя ще преобладава облачно време. Почти без валежи. Временни разкъсвания и намаления на облачността ще има утре след обяд в източната половина от страната. Ще духа слаб, утре – умерен вятър от юг-югозапад и с него затоплянето ще продължи. Минималните температури ще са предимно между 3° и 8°, а максималните ще са между 14 и 19°, в Предбалкана и на места в Дунавската равнина ще са 20° – 22°.

Над планините облачността ще е значителна. Временни разкъсвания и намаления до предимно слънчево ще има след обяд в масивите от Централна България. Почти без валежи. Ще духа умерен до силен югозападен вятър и с него затоплянето ще продължи. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра – около 7°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, преди обяд на места с намалена видимост. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Максимални температури 17-19°. Температурата на морската вода е 17°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

предишна статияДнес някой ще трябва да види доказателства от любимия си за думите му, друг ще проправи пътя за професионалното си израстване
следваща статияЕдни може да получат шанс за увеличаване на доходите, други да срещнат любовта