Начало Водещи Възможни са конфликти за една от зодиите, друга трябва да прекара повече...

Възможни са конфликти за една от зодиите, друга трябва да прекара повече време със семейството

1441
овен

Дневен хороскоп за 30 декември 2017г.

Овен

Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец

Нима в живота Ви няма друго освен любов, мечти за любовта и планове, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекалено на този аспект в живота? Звездите Ви съветват през този ден да обърнете внимание на нещо друго: приятелство, хоби, професия… Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци

Не се страхувайте днес да сте непредсказуеми и оригинални. Това много ще помогне за развитие на отношенията с Вашия любим човек в правилното направление. Това ще е полезно не само за Вас двамата, но и за много от хората, които са около вас, че даже може да се каже и всички.

Рак

Днес ще имате време за всичко, освен за семейството и за личния живот. От една страна хората, които Ви обичат, може да се обидят, но от друга, през този ден ще свършите толкова много, че след това ще имате възможност да отделяте на обидените много повече време и внимание. Трябва обезателно да им обясните това.

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева

Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни

Дразнят Ви неизказаността и неяснотата, но и се безпокоите от възможността спокойно да поговорите с близките си хора. Този ден е свързан с вълнения, истинската причина за които е трудно да се определят, а и самите Вие дори пред себе си не признавате, какво точно не Ви устройва в създалата се сложна ситуация. Не предприемайте крачки, последствията от които ще бъде трудно да поправите, а по-добре се ограничете, с колкото се може по-безобидни. Ако сте родител, бъдете днес особено тактични с децата. Не е желателно да харчите големи суми с цел задоволяване на собствените си капризи.

Скорпион

На това, как ще се развиват събитията днес, не малко, а даже много голямо влияние ще окажат отдавна отминали дни. Тъй като миналото все- пак не може да промените, протичането на днешния ден в рамките на Вашите планове съвсем няма да е възможно.

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия любим човек по отделно, не е било напразно нито за Вас, нито за него. Днес с учудване ще откриете, че и двамата доста сте се изменили, и дори вашите отношения съвсем не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог

В този момент в живота Ви няма неразрешими проблеми. Разбира се, възможни са конфликти или затруднения, които да не Ви позволяват да се усмихвате постоянно, но всъщност нищо не е така сложно, както Ви се струва. Постарайте се, да намерите светлата страна при всички трудности, които в последно време са се „заселили” във Вашите мисли – ако опитате, може да успеете да го направите. Свикнете с мисълта, че всичко става по някаква причина, и приемете, че с времето ще узнаете тези причини.

Водолей

Това е благоприяте ден за всички, които се занимават с някаква (нова за себе си) работа. Именно днес ще успеете правилно да се разпоредите с всички свои ресурси, както и да намирате единствено верният изход от всяка сложна ситуация. Ще бъдете много възприемчиви към позитивните външни влияния и ще сте защитени от негативните, поради което ще се чувствате напълно комфортно. Денят ще е много подходящ за покупки, свързани с обзавеждане на жилището, и с въвеждане на ред в него. Във всичко, с което се занимавате, ще внасяте елемент на творчество, и затова всичко ще Ви изглежда увлекателно.

Риби

Ще успеете да решите сложни задачи и успешно(а даже и бързо) да се справите с онова, което за другите се е оказало непосилно. Успешно ще преминат деловите преговори и на публични мероприятия ще имате възможност да направите отлично впечатление. Умението да говорите премерено и убедително ще Ви бъде също от голяма полза. Денят е подходящ и да нарушите обичайното течение на живота, като внесете в него някакво разнообразие. Организирайте празник за близките си, зарадвайте любимия човек с неочакван подарък или приятно признание и това също ще повдигне настроението Ви.

предишна статияМинусови температури и сняг ни очакват в събота
следваща статияГодишен хороскоп за 2018г. (овен – дева)