Начало Хороскоп Време е за промяна в живота на една от зодиите. Проблеми с...

Време е за промяна в живота на една от зодиите. Проблеми с шефовете за друга

1470
хороскоп

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец
Днес Ви очаква прилив на позитивизъм, под формата на смях и аплодисменти. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необичайната ситуация, свързана с общуването, трябва да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-доброто им изпълнение. Някой търси интригуващо влияние или вдъхновение, а Вие може да се окажете идеалния кандидат. Усещате вълни на уверена енергия, и всички парченца в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци
Възможно е, да не Ви пречи, ако смените сегашния си начин на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкова безгрижно, са на границата на привършването, и затова днес е най-подходящото време, да проявите строг консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата ситуация в много забавна игра! Поставете си за цел да проверите и да се убедите, колко малко можете да харчите за деня, и колко бързо можете да тичате по задачи. Направо ще се учудите, от получения резултат!…

Рак
През следващите няколко дни могат да възникнат различни неприятности в работата с някои висшестоящи личности, но, ще повярвате или не, те може и да не са виновни. Просто прекалено дълго сте били затрупани с работа, и днес виждате само негативната страна на всичко. Обмислете нещата и се опитайте да си предвидите кратка почивка. Не би било зле, за няколко дни да се отдалечите от хората, които Ви дразнят.

Лъв
Ако изведнъж Ви покани на среща човек, от който не сте очаквали такова нещо, смело се съгласявайте и вървете. Дори да не завърши всичко с „гивели те дълго и щастливо и умрели в един ден „, удоволствие все-пак ще има. При всички положения ще се почувствате най- обаятелни привлекателни!

Дева
Не се застоявайте в къщи – свежият въздух ще Ви е от полза. Като цяло денят е подходящ за пътувания, екскурзии и активен отдих. Новите запознаства ще бъдат преимуществено с приятелски характер. Ако искате отношенията да се развиват в романтично направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за проява на инициатива. В краен случай се ограничете с намеци. В общуването със своите близки се придържайте към уверен тон и бъдете вежливи, но настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
През този ден трябва да се държите безгрижно и непосредствено, да бъдете, по възможност, максимално жизнени и естествени. Само при това положение на Вашия любим човек ще бъде приятно и интересно да е във Вашата компания, да Ви разбира и да Ви се възхищава.

Скорпион
През този ден не голям флирт с колегите от работата само ще укрепи чувствата Ви към Вашия любим човек. Тъй като за сетен път ще се убедите, че всички те, взети заедно, не могат да му донесат вода дори и на малкия му пръст. А ако пък има някой, може би си заслужава, да се вгледате в него доста по- обстойно….

Стрелец
Дълго ще спорите днес със своя любим човек на някакви философски теми, и едва ли ще дойдете до някакво компромисно решение. Важното е, спора да не прерасне в чупене на съдове и изясняване на отношенията. Темата просто няма да си залужава, да се изпокарате.

Козирог
Днес ще се почувствате като истински герой, който е в състояние да извърши най-невероятни подвизи в името на най- истинската и голяма любов. А в това, че любовта Ви е истинска, въобще не трябва да се съмнявате, особено след постигнатото през този удивителен ден.

Водолей
Нужно е да промените нещо в живота си. Всеизвестно е, че обичате промените, така че в това за Вас няма нищо ново, но днес ще Ви нападне настойчивото желание да направите това колкото се може по-скоро. Възможно е, да се каните сутринта да направите буря в кабинете на шефа и да предявите своите твърди искания? Помислете както трябва. Нали много добре знаете, как власт имащите се отнасят към ултиматумите – реакцията не би могло да се нарече най-добра. Но в крайна сметка поне ще знаят, какво може да очакват от Вас. .

Риби
Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша…

предишна статияОт АПИ с важна информация за състоянието на републиканските пътища
следваща статияДобри новини за почиващите – и днес ще е слънчево и с високи теператури