зодиак

Овен

Как ще се подредят нещата през този ден – звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец
Ако Ви се струва, че днес въобще не успявате да бъдете в крак със света, това вероятно е , защото вървите прекалено бързо и хората около Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете днес спирачката и вижтете, на какъв етап от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там , където се намирате сега, е точно мястото, на което е трябвало да бъдете . Така че, защо толкова се съсредоточавате върху онова, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.

Близнаци
През този ден Близнаците могат да изпитат неописуема гама от чувства , която може да се отрази на способността за издаване на членоразделна реч. Не крещете прекалено страшно – разбира се, че са виновни пред Вас, но няма защо да усложнявате нещата. Напълно достатъчно е, спокойно да обясните на провинилия се член на семейството, какво и как трябва да се напрви.

Рак
През този ден трябва да се усмихвате колкоито се може повече и по-широко и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по- искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв
Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева
Вашите специфични таланти в дадения момент Ви издигат до ранг Звезда, затова се подгответе да се наслаждавате на слава. Едни от Вашите козове е способността Ви моментално да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте блясък към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на успех, доколкото е изпълнено с радост и топлота. Плановете Ви се реализират, независимо от зависта на светските лъвове.

Везни
Днес ще бъдете склонни към проява на скъперничество. Това може да се отнася както до работата, така и до трудно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би трябва да се опитате да намерите златната среда , така че търсете алтернатива, която да позволи на всеки човек да почувства своята ценност и да не позволява хората да се чувстват излъгани.

Скорпион
Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
Няма да се наложи на Вашия любим човек днес дълго да Ви уговаря за това или онова рисковано действие, тъй като и сами ще сте готови да поемете някакъв риск и то даже по-голям , отколкото той би могъл да си представи. Само се постарайте, да не го шокирате със своята готовност.

Козирог
Още от сутринта ще започнете да виждате признаци за това, че действате правилно. Източникът на невероятно влияние в живота Ви Ви подтиква в удивително позитивно направление, макар че и не се старае да го скрие. Като правило преструването е съвършено безполезно и затова е добре да сте признателни на хората, които изключително много Ви уважават, защото сте честни и праволинейни. Внесете прозрачност в живота си. Предприемайте сериозни крачки вместо тихите, за които сте се надявали, да останат незабелязани. Вдигайте шум!

Водолей
Крайно време трябва да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. И какво възнамерявате да правите? И защо правите всичко това? Защо не се опитате да направите ? Не се осъждайте, защото не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето , а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените…

Риби
Отдавна е вече време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя гардероб и помислете за частичната му промяна. Какво лошо би имало, ако се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во все повече се доближава към нормалното, но това съвсем не означава, че всичко е минало. Неприятен казус може да развали настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте – може би причината е във Вашето омаловажаване на проблема. Днешният ден не обещава нещо свръхнеобичайно, ако не се опитате да си го осигурите с помощта на активно търсене на приключения. Днес са възможни кратни пътувания с делова или лична цел. Днес ситуацията съвсем не е оптимална по отношение на парични средства.

предишна статияВремето остава лошо, но валежите намаляват
следваща статияБрад Пит и Дженифър Анистън тайно планират сватба