прогноза за врмето

Днес на много места в равнинната част от страната и котловините ще е с мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд видимостта ще се подобрява, но облачността ще остане значителна, почти без валежи. Предимно слънчево ще е над планинските райони. Ще духа слаб североизточен вятър. През нощта ще е почти тихо, утре със слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са предимно между 1° и 6°, максималните – между 9° и 14°.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от изток, по високите части – от север-североизток. Температурите слабо ще се понижат, но ще остане сравнително топло с максимална температура на 1200 метра – около 15°, на 2000 метра – около 9°.

Над Черноморието ще остане със значителна ниска облачност или мъгла, които ще се задържат почти през целия ден. В крайните южни райони има повишена вероятност да преръми. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 12°-14°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.

предишна статияРиби, днес не се страхувайте да се уедините в дома си!
следваща статияИ днес времето ще бъде облачно и мъгливо