Овен

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере, какво искате да му кажете, и никакви Ваши аргументи няма да му окажат нужното въздействие. Затова се постарайте да апелирате не към неговия разум, а към чувствата му: те ще бъдат по-възприемчиви към Вашите думи.

Телец

Трудно ще Ви бъде днес да убедите своя любим човек, че е напълно самостоятелен и прекрасно може да мине без Вашите съвети, наставления и пожелания. За него е напълно достатъчно , че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му трябва.

Близнаци

Днес Вашият любим човек много бурно ще се радва на всяка Ваша проява на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече радост, и да обръщате поглед към него толкова често, колкото изобщо е възможно.

Рак

През този ден звездите препоръчват да привлечете вниманието на своя любим човек по някакъв съвсем екствравагантен способ. Например необичайно облекло, нетривиално поведение или несвойствено за Вас безразличие. За постигане на поставената цел са добри и подходящи всички средства.

Лъв

През този ден Вашият любим човек ще се издигне в очите Ви, независимо дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто така ще се подредат картите на гадателската маса на съдбата. Постарайте се да направите всичко възможно, за да извлечете максимална изгода от създалата се ситуация.

Дева

Днешният ден ще бъде изцяло подчинен на изпълнение на заветни желания, които , на първо място, ще се отнасят за Вашия личен живот. Само че може да се окажете и разочаровани от това, което сте си изпоизмислили. Затова бъдете готови да си измислите и пътища за отстъпление. Така, за всеки случай…

Везни

Ситуацията полека се стабилизира, нещата вървят към оправяне, но ще се наложи да се помирите с временните финансови трудности. Бъдете много предпазливи! Опитвайки се да укрепите своите позиции, тъй като пилеете повече, отколкото получавате. За вниманието Ви са достойни само най-надеждните проекти, желателно – одобрени от някой от хората, на чието мнение държите и на когото се доверявате. Сега вече ще можете да се оправите с причините за личните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не трябва да бързате с избора на начин за тяхното решаване. Склонни сте да надценявате своите сили и възможностите на останалите. Изчакайте малко, и благоприятното стечение на обстоятелствата ще облекчи Вашата задача.

Скорпион

Денят е свързан с изкушения и провокации. Достатъчни са само няколко минути, за да си загубите главата напълно, и да бъдете въвлечени в луда авантюра За да съберете мислите си и да се върнете към обичайното си благоразумие, е нужно доста повече време. Свойствените за Вас свободолюбие и независимост днес ще придобият крайни форми. Не само че не искате да обсъждате с близките си своите планове( и още по-малко да търсите съвет), но и за вече отминали събития не бързате да разкакзвате. Резултат от такова поведение може да станат недоверие и обида.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Събитията на деня сякаш са оцветени в доста мрачни тонове, но Вие добре разбирате, че това, така да се каже, е „последното издихание” на проблем, започнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на когото и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви провокира за необмислени постъпки. Скоро ще се почувствате значително по-добре. Имайте предвид, че днес е по-добре да не водите задушевни разговори, а да се постараете да си намерите някакво интересно занимание.

Водолей

За да обичате един човек, трябва да обичате и света, в който живее. Днес при Вас това наистина може да се получи. Затова ако Вашата половинка Ви покани в своята компания, или например в своя клуб, на гости при роднини или при своите родители, в никакъв случай недейте да отказвате. Всичко трябва да бъде хубаво!.

Риби

Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост Ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

предишна статияТопъл и слънчев ден
следваща статияСълзите могат да разпространяват коронавируса