Юджийн
Принцеса Юджийн и съпругът й Джак Бруксбанк

Внучката на кралица Елизабет II принцеса Юджийн се омъжи за търговец на вино в петък на сватба в Уиндзор. Големият ден за деветата по ред да заеме потенциално трона и и Джак Бруксбанк – „обикновен човек “ с приятели със синя кръв – идва по следите на церемонията на принц Хари и Меган Маркъл.

В продължение на седмици пресата твърдеше, че данъкоплатците ще облекнат с 2 млн. паунда за тържеството. Обясняваше се, че разходите биха могли да бъдат спестени, ако Юджийн не настояваше да мине с теглена от коне карета около Уиндзор – както направиха Меган и нейният принц.

Има слухове, че решението на Би Би Си да не предава събитието директно поради потенциално ниския му рейтинг е засегнало Бъкингамския дворец.

Малък търговски телевизионен канал излъчваше директно случващото се.

Оказа се, че голяма част от времето в предаването беше отделена на коментарите за бурните пориви на вятъра, които създаваха проблеми на гостите на тържеството заради техните сложни шапки и развяваха пешовете на палтата им.

„За съжаление това не е добър ден за сватбени прически“, констатираха от ITV.

Редиците на хората в тълпата по време на шествието на Юджийн бяха значително по-рехави отколкото преди пет месеца. Двойката направи всичко възможно, за да спечели тълпите, излъчвайки записани преди това интервюта за ITV, в които се хвалеха един друг.

Джек нарича 28-годишната си булка „блестяща светлина“. Юджийн нарече 32-годишния търговец на вино „смирен и щедър“.

Принцесата спечели аплаузи в социалните медии за решението си да носи рокля, която разкри дългият белег от детската операция, която върви по гръбнака ѝ. От Бъкингамският дворец заявиха, че това е „конкретната молба на принцеса Юджийн, която е имала операция на 12 години, за да коригира сколиозата“.

На церемонията присъстваха 850 гости. Сред известните личности, присъствали на тържеството, бяха британския певец Роби Уилямс и американската актриса Деми Мур.

предишна статияПредсказанията на Нострадамус за 2019 година
следваща статияКристина Агилера изгуби гласа си и отменя концерт