Начало Водещи Взимане на важно решение предстои за една от зодиите, какво да очакват...

Взимане на важно решение предстои за една от зодиите, какво да очакват останалите?

1740
зодиите

Дневен хороскоп за 17 февруари 2018 година


Овен 

През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Телец

Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората – ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома – все- пак имате нужда и от почивка…

Близнаци

Ако заобикалящият Ви свят днес прекалено много Ви дразни, намерете тихо уединено място, където ще можете поне за малко да бъдете на спокойствие. Никой няма да пострада, ако за кратко излезете от играта. Освен това, нужно е да посветите някакво време на размисли. Ако за известно време останете на саме със своите мисли, колкото и неуместна да Ви изглеждат , това ще Ви зареди с небивала енергия. Не е нужно окончателно да се превръщате в отшелник – достатъчно ще бъде само за известно време да изключите телефона и да се заемете с книгата, която така дълго не сте успявали да дочетете.

Рак

Семейните работи могат да са много сложни и забъркани, но това няма да Ви попречи, да вземете участие в тях. Възможно е да съумеете да решите отдавнашен проблем, който от отдавна постоянно сте изолирали. Звездите са решили изцяло да се занимаят със ситуацията в дома и семейството Ви , и затова те ще Ви подарят възможност да влезете в ролята на посредник в сложна задача. Благодарение на това ще съумеете да уговорите всеки човек на каквото Ви е удобно. Защо пък да не използвате този шанс, за да помогнете на някого да заличи отдавнашни рани? Нали и сами го искате?…

Лъв

Очаква Ви взимане на доста сложно решение, макар и да чувствате, че все още не сте готови за това. За съжаление, никой няма да започне да Ви чака! Ако бавите решението днес, има много да съжалявате за това в бъдеще. Вашата задача е, на време да се вслушате във вътрешния си глас, а интуицията е тази, която ще Ви подскаже, какво трябва да се прави. Денят е много подходящ за разрешаване на финансови и имуществени разногласия, в това число – и вътрешно-семейните. Ще успеете да примирите враждуващите страни, както и да създадете комфортна атмосфера за общуване.

Дева

Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от деня в размисли за това, какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща.. На практика този ден е много по-подходящ за активна дейност, и още от сутринта се настройте за ефективна работа. Съюзници ще имате в късния следобед, а и точно тогава най-много ще се нуждаете от тях.

Везни

Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион

Ако днес се окаже, че се затруднявате да обясните на своя любим човек нещо с думи, опитайте се да направите това с песен. Нека мелодията създаде нужното настроение, а думите да допълнят мислите и да направят всичко по-съвършено и обмислено. Може би така ще му стане по-ясно?…

Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За щастие, след дългия период на неяснота, днес ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате всъщност и върху какво трябва да съсредоточите своето внимание. Трябва да започнете да действате. След временното затишие би било непростимо да не се възползвате от благоприятния момент. Трябва да направите избор и отговора вече Ви е известен. Затова вземете окончателно решение до завършване на деня.

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

Водолей

При общуването със съмишленици е желателно да проявите разумност, сериозност и изобретателност. Ако на време решите за себе си, кой действително заслужава да бъде наречен Ваш приятел, и с кого трябва да стоите на дистанция и да нямате прекалено близки и доверителни контакти, ще Ви е много по-лесно да се ориентирате в ситуацията и да си правите планове за бъдещето. Това е подходящо време за неформални срещи с колеги ( например за посещение на конференция или симпозиум). Собствените си оригинални идеи облечете в ясна форма, а по този начин те бързо ще намерят отклик.

Риби

Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.

предишна статияМаксималните температури в събота ще бъдат между 8° и 13°
следваща статияСпорът от Нова Македония през Република Македония-Скопие до Република Горна Македония