Начало Водещи Вземане на важно решение предстои за една от зодиите днес

Вземане на важно решение предстои за една от зодиите днес

2531
зодиак

Дневен хороскоп за 18 януари 2018г. 

Овен 
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност, както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Телец

Идеално време за създаване на домашен уют и решаване на битови въпроси. В работата, свързана с развлекателния бизнес, изкуството и музиката, се очаква подобрение. Използвайте времето за повишаване на своето културно ниво и за посещаване на мероприятия, свързани с изкуството.

Близнаци

Във всеки един от конфликтите си, обезателно бъдете по-високо. Дайте възможност на агресивния водач със свистене да се промъкне и да застане редом с Вас и само се усмихнете, ако някой се опита да Ви обвини в собствените си грехове. Вашата зрелост ще бъде достатъчен антидот за всяка отрова, витаеща из въздуха. Не позволявайте на емоциите си да вземат връх. Опитайте се да поддържате по-безлична гледна точка към днешната ситуация.

Рак

Общуването с авторитетни лица, представители на властта или с хора, които се връщат от чужбина, може да се окаже крайно интересно и привлекателно. В същото време подобни контакти може да се съпровождат и с недоразумения и с непредвидени обрати на събитията. Не отстъпвайте, ако отстоявате своите права или търсите справедливост. През това денонощие Фортуна е на Ваша старана и обезателно ще постигнете добри резултати. Това е подходящ момент за да покажете на обкръжаващите Ви своите възгледи или творческите си замисли.

Лъв

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас – собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Дева

Днес ще се окаже, че всичките Ви страхове са били напразни, и всичко в живота Ви е тадостно, многоцветно и оптимистично. Впрочем , Вие никога не бихте могли да вдъхнете щастието с пълни гърди, ако не сте преживели този страх, който Ви се е наложило да преживеете.

Везни

Днес ще бъдете спокойни и разсъдливи. И колкото и да е невероятно – прекалено. Всъщност, любовта и разума не се съчетават особено, и затова Вашата половинка няма да бъде във възторг от промените, ставащи с Вас през този ден. Постарайте се да съхраните в себе си макар и капчица от своето обичайно безумство…

Скорпион

Не бързайте днес да правите първата крачка. Предоставете тази възможност на своя любим човек, а Вие с целия си вид демонстрирайте своята готовност към адекватно възприемане на нововъведенията. Много е Важно Вашата половинка да вземе решението самостоятелно, без Вашата помощ и подкрепа.

Стрелец

Вашият любим човек днес няма да има желание да Ви пуска дори и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкова, че плавно да премине в среднощна седянка, а след това и в обща закуска. Какво пък – постарайте се да извлечете от ситуацията максималното полезно и приятно.

Козирог

Днес Вашият любим човек ще бъде в недоумение, защо така странно, неадекватно и нетривиално се държите. Вероятно ще започне да се опитва да си ги изяснява на фона на своите обичайни действия, но едва ли ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.

Водолей

Събитията през този ден най-вече ще се развиват на принципа „като няма щастие, и нещастието помага”… Щелта си ще можете да постигнете неочаквано, въпреки всичките си пресмятания и предчувствия. За съжаление, може да останете недоволни от своето материално положение: от размера на възнаграждението, общата нестабилност и непредсказуемостта на своите доходи. Това е подходящ момент, за да обсъдите сложните въпроси в практически план. Това се отнася не само за методите на работа в критична ситуация, а и величината на данъците и социалното осигуряване проблемите за взаимността.

Риби

Безпокойството няма да Ви донесе съвсем никаква полза, и затова незабавно трябва да спрете. Губите душевни сили за занимание, което по никакъв начин няма да промени ситуацията към по-добро, но ще ограничи възможността Ви адекватно да реагирате по отношение на обекта на тревога. Ако става въпрос за работа, любов, семейство, Вашето здраве или друг важен аспект в живота Ви, направете си услуга и смело погледнете проблема в лицето. Колкото по-рано го направите, толкова по-скоро ще победите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете конструктивни!

предишна статияОпасно силен вятър в цялата страна
следваща статияМного пътища са затворени заради снегонавявания и силен вятър