Начало Любопитно Вече има бельо, което не се пере (ВИДЕО)

Вече има бельо, което не се пере (ВИДЕО)

1617
Това ли е най-модерното бельо е света, което ще помогне за спасяването на планетата ни? Датска фирма пусна на пазара бельо,

Това ли е най-модерното бельо е света, което ще помогне за спасяването на планетата ни?

Датска фирма пусна на пазара бельо, което може да не се пере в продължение на повече от 2 седмици, защото в него е внедрила технология, използвана от НАСА, съобщава британският вестник Metro.

Компанията „Органик Бейсикс“, която произвежда космическите гащи и потници, описва продукта си като най-модерното бельо в света.

Високотехнологичното бельо е трайно, комфортно, достъпно, изработено от 100% устойчиви материали и освен това неутрализира лошите миризми, обясняват неговите създатели.

Благодарение на тези свои характеристики бикините и слиповете от серията „Силвър тек 2.0“ дават на своите притежатели изключителната възможност да ги носят много дълго време, без да им се налага да го сменят или перат.

Според „Органик Бейсикс“ техният продукт може да се носи в продължение на 17 дни и нито вие, нито околните ще разберат, че не сменяте долните си гащи.

Причината за това е, че бельото е напоено с тайна съставка, която убива 99 % от бактериите, като в същото време ликвидира и неприятните миризми.

Датчаните са използвали същата технология, която НАСА използва за пречистване на водата в Международната космическа станция.

Производителите изтъкват и още едно предимство на продукта си – в най-висока степен той опазва околната среда, тъй като не се нуждаела от често пране и така не хабите водните ресурси на планетата.

Бельото е направено от 100 %рециклирани материали, които позволяват много добро проветряване на тялото.

 

предишна статияПочитаме Светите равноапостоли Константин и Елена
следваща статияКитай стигна до Луната