Начало Хороскоп Важни новини за една от зодиите днес. Сериозни за решаване ситуации за...

Важни новини за една от зодиите днес. Сериозни за решаване ситуации за друга

1320
октомври

Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Телец
Телците лесно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите чувства могат да тласнат представителите на този знак към необмислени, а често и просто глупави постъпки. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) впечатления, и като цяло денят ще бъде много приятен. Само че не бива да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: ако днес ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на надежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете предпазливи: възможни са безмислени разходи.

Близнаци
Денят ще донесе доста ситуации, изисквайки спокойно и сериозно отношение. Не оставяйте без внимание нито своите, нито чуждите грешки. Ще Ви е нужна наблюдателност и желание да изучите детайлно всеки проблем, изискващ разрешение. Не се страхувайте че ще бъдете наречени педант и заядливец, а задавайте колкото се може повече въпроси и събирайте полезната информация малко по малко.. Възможна е появата на нови съюзници и хора, които ще играят голяма роля в бъдещия Ви професионален и личен живот.

Рак
Много лесно ще бъде днес да Ви засегнат, обидят или наранят. Разбира се, Вашите близки и роднини ще забележат това и активно ще се опитват да следят всичките Ви чувства, но и Вие ще трябва да се погрижите за себе си. Ако от по-рано знаете, какво ще Ви причини болка, по добре е да го избягвате, доколкото е възможно.

Лъв
На Вашия любим човек днес ще се наложи доста да се потруди, за да Ви уговори да постъпите по един или друг начин.Възможно е, препятствие за бързо намиране на пресечна точка да бъде Вашето упорство, а може би и вечната Ви увереност в своята правота.

Дева
Ако в последно време сте се усещали като в мъгла, днес ще получите много важни новини, които ще хвърлят светлина на Вашето забъркване. Облаците се разсейват и на небето отново светва слънце. Ситуацията започа да се прояснява, частично поради това, че на свой ред Вие започате да разбирате, какво искате да постигнете по-нататък. Поставените цели подобряват положението Ви, и затова ги следвайте. Не обръщайте внимание на песимистите, които сочат рискове или евентуални усложнения.

Везни
През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион
Днес ще се наложи доста дълго да убеждавате своя любим човек в правилността на това или онова действие, което бихте искали той да предприеме. Не се знае , дали ще успеете да се справите с това или не, но ще се наложи да направите замисленото самостоятелно.Настройте се за това по- рано.

Стрелец
Днес ще се проявите като не особено разбран човек. Това може да предизвика съвсем естествено раздразнение и ако не разрив, то поне голям скандал. За да се избегне такова развитие на събитията, трябва да направите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в подробностите, и без да се опитвате да осмислите ставащото.

Козирог
Винаги сте били човека, при когото другите са идвали за съвет, одобрение или някой лев на заем, за да могат да си доплатят сметката за тока, например. Значи ли това, че можете да поддържате само такива отношения? Едва ли. Ако трябва да сме точни, някогашният Ви любим е много вероятно в даден момент да започне да си прави планове, как отново незабелязано да се върне в живота Ви. Ако сте „за”, не се страхувайте, да направите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че ако и сега допусне някаква грешка, сам ще плаща за нея…

Водолей
Помогнете на своя любим човек в неговите работи, дори и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не трябва да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови задължения. Само че ако изведнъж узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а сега вероятността за това е твърде голяма), трябва незабавно да му я съобщите. Ще Ви бъдат благодарни.

Риби
Напрежението през денонощието постепенно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решаване на актуални задачи не само преки, но и „обиколни” и неформални пътища. Старайте се да не се опитвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други подобни начини. Преди да направите нещо, убедете се, че сте избрали правилното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.

предишна статияИзневярата вече не е престъпление в Индия
следваща статияСлънчево време с умерени температури и променлива облачност