Начало Хороскоп Важен ден в работата за една от зодиите. Лош късмет за друга

Важен ден в работата за една от зодиите. Лош късмет за друга

997

Овен
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да разбере причините, които са Ви подтикнали към това или онова действие. Същите тези действия той ще разглежда от своя гледна точка и е напълно възможно да ги назове с доста неприятни за Вас думи. Все пак се постарайте, да му обясните своята позиция.

Телец
Подходящ ден за започване на такива или онакива отношения. Възможно е от оъдавна да сте се загледали в някой много привлекателен представител на противоположния пол. Сега е време да направите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да приеме Вашата искрена усмивка за опит да го ухапете…

Близнаци
Посветете днес, заедно с любимия си човек, времето за любуване на природата, на свежия въздух и на прелестта на момента. Постарайте се, да не изпуснете тези вълшебни минути, занимвайки се с изясняване на отношенията.

Рак
Раците изключително болезнено се отнасят към критиките по свой адрес, особено ако тя е от членовете на семейството. Преди всичко просто Ви е изменило чувството им за хумор и затова търсите (и намирате) неприятен подтекст в съвършено безобидни шеги. Влюбените Раци ще получат куп удоволствия от общуването със своята „половинка” , а самотните ще получат шанс за интересно запознанство. Постарайте се да държите емоциите си под контрол, тъй като колебанията на емоционалния фон могат да провокират взрив от раздразнителност.

Лъв
Денят обещава хармонични отношения с околните, но не може да Ви избави от необходимостта да работите. Стабилният доход и перспективата на време да заплатите текущите сметки, пътувания, обучение , или да върнете някакъв заем, ще бъдат за Вас сериозен стимул за целенасочена планомерна дейност. Постарайте се да укрепите или да възстановите добрите отношения с подчинените и колегите, а така също и с хората, които Ви правят някакви ценни услуги. Добър резултат може да се получи от проверени някога методи на лечение или здравни превантивни мерки.

Дева
Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни
Днешният ден няма да е лек, и не трябва да разчитате на късмет или благоприятно стечение на обстоятелствата. Само Вашите собствени усилия могат да донесат плодове, но ще се наложи да се трудите с пот на лице, без каквито и да било облаги. Много е важно бързо да усвоявате уроците на живота, и още по-бързо да анализирате собствените си грешки. Слушайте съветниците и критиците си – от тва, което казват, може да извлечете някаква полза. А на тези, които само Ви хвалят, обръщайте по-малко внимание, защото именно от такива хора днес трябва да очаквате неприятности.

Скорпион
Днес Ви очакват съдбоносни срещи, които могат кардинално да променят Вашия личен живот, а може и да не го засегнат по никакъв начин. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате адекватно, а останалото съдбата – фантазьорка сама ще реши.

Стрелец
Видели сте сериозни признаци за това, че отлично се справяте със ситуацията. Продължавайте да следите онова, което Ви подсказва интуицията и правете само неща, които Ви се струват правилни. Започвате да се чувствате комфортно вършейки неща, които никога по-рано не са Ви били интересни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква голяма обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за собствена значимост. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог
На Вашия любим човек сега ще е трудно да се справи със себе си и да реши, какво точно не ми достига в този живот за пълно и абсолютно щастие. Възможно е резултатът от подобни мисли да стане повод за доста сериозен конфликте с Вас, но това трябва просто да се преживее…

Водолей
Дошло е време да изясните отношенията си с човека, който в последно време не веднъж Ви е карал да преживявате и да се вълнувате. Да сложите точка на някои от проблемните въпроси не е лесно, защото прекрасно разбирате, че това би означавало да сложите точка и на вашите отношения. Но поне трябва да изкажете своите претенции… Нужна Ви е поддръжката от страна на близък човек, на когото няма да се налага да обяснявате, защо всичко ставащо е така сериозно и важно за Вас. Работата ще Ви помогне да се отвлечете и да забравите, но няма да постигнете кой-знае какви резултати. Мислите Ви ще са заети със съвсем други неща…

Риби
Предстои Ви един успешен ден, но само ако сте готови не само да изслушате, но и да анализирате критиката по свой адрес. На практика сега можете да направите големи промени в живота си, а как именно да ги направите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и забелязват не само тях, но и Вашите грешки. Не е време да проявявате инициатива в личните отношения! Ако действате прекалено енергично, това не само че ще уплаши близките Ви, но и няма да забележите откриващите се интересни възможности. Потърсете в себе си склонността към съзерцание, и и дайте воля.

предишна статияGoogle стартира услугата YouTube Premium с възможност за сваляне на видеата
следваща статияОще пролетно слънце