Момент от първомайския митинг на БСП

Всеки сам за себе си оцелява. Това каза Председателят на ГС на БСП София Калоян Паргов заяви на митинга срещу корупцията на БСП, че ако сега управляващите не чуят народа, ще го чуят на следващите избори.

„България ще стане справедлива и социална държава ако преодолеем разбирането – Всеки сам за себе си е болен. Всеки сам за себе си се грижи. Справедливостта и солидарността са ценностите, които ще ни изведат от блатото на бездушието и общественото разделение. След десетилетия на приватизация, на ограничаване на социалните функции на държавата и на стагнация в доходите, днес хората искат достоен живот. Затова сме тук. Затова се борим. Затова протестираме. Ако сега не ни чуят управляващите, ще чуят гласа на народа на следващите избори“.

Паргова направи стандартните декларации, че целта на БСП е добруването на мнозинството от българите, а не благополучието на малцинството и че бъдещето на България не е обречено, тъй като със силата на общата воля „ще променим утрешния ден на трудещите се българи“. По думите му България има нужда от промяна.

предишна статия26 етажен блок се срути в пламъци в Бразилия
следваща статияПринц Хари на смутинена диета преди сватбата