Начало Водещи Бруклин Бекъм взима уроци по фотография от сватбения фотограф на Ким Кардашиян

Бруклин Бекъм взима уроци по фотография от сватбения фотограф на Ким Кардашиян

1467
Бруклин Бекъм

19 годишният син на футболиста Дейвид Бекъм и неговата съпруга Виктория е станал много добър приятел с Конър Макдонъл, който му е като ментор и се надява да „повтори успехите му”, съобщава Контакт мюзик.

„Фотографската кариера на Бруклин започна много силно и Пош (това бе артистичното име на Виктория Бекъм в Спайс гърлс) иска най-добрият да го научи. Конър е на върха на кариерата си, след като снима сватбата на Ким и Кание Уест на едва 22 годишна възраст. Бруклин се надява, че може да повтори успехите му. Конър дава на Бруклин частни уроци те дори са били в Масай Мара в Африка, за да снимат дивата природа. Понеже са близки по възраст двамата станаха и много добри приятели”, заяви източник близо до Бекъм пред Сън.

Бруклин се премести в Ню Йорк, за да учи фотография. Самият той споделя, че макар и да се отдава на новата си професия все още е срамежлив, когато трябва да снима модели.

„Снимам зад кулисите на ревютата на майка ми и обичам да го правя, но тя ми казва „Отиди снимай моделите” а аз съм малко срамежлив. Така че правя първите две между другото, но след това се отпускам”, казва той.

предишна статияОктопод преобърна кола по таван на английска магистрала
следваща статияДнес още по-ниски температури и валежи в планините