Бритни Спиърс
Бритни Спиърс

Кариерата на суперзвездата Бритни Спиърс приключва? Според нейния мениджър певицата може никога да не се върне на сцената.

Феновете на Бритни Спиърс пеят хитовете ѝ повече от двадесет години и присъстват на нейните зрелищни шоута. Но според информация от TMZ, 37-годишната певица може и никога да не се върне на сцената.

„Като човек, който ръководи кариерата й (…) ми е ясно, че тя не трябва да се връща към серията си от концерти във Вегас. Във всеки случай, не и в близко бъдеще, а може би и никога повече.

„Ако искаше да се върне на сцената, тя вече би се обадила“, казва мениджърът ѝ.

Оказва се, че са минали месеци, откакто тя не се свързвала с него.

„Тя очевидно не иска да излиза (на сцената) точно сега“, казва той. Що се отнася до бъдещето, мениджърът ѝ остава предпазлив:

„Не искам тя да работи, докато не е физически, психически и емоционално готова. Ако този момент никога не дойде, то никога няма да се случи. (…) И ако някога иска да работи, ще бъда там, за да ѝ кажа дали е добра или лоша идея“.

Новото пътуване на Бритни Спиърс към ада започна през януари 2019 г. Заради крехкото здраве на баща си Джеймс Спиърс, звездата реши да спре концертирането си в Лас Вегас. По-късно, на 3 април, тя беше приета в психиатрична болница заради „емоционален стрес“.

Месец по-късно звездата се върна при близките си, но все още остава нестабилна. Сега тя е с майка си Лин и започна съдебна процедура, за да се опита да избяга от покровителството на баща си. На изслушването на 10 май тя свидетелства, че я е вкарал в болницата против волята ѝ и е настоявал да взима медикаменти.

предишна статия„Синята светлина“ в LED осветлението е вредна за очите и нарушава съня, показва ново изследване
следваща статияЕволюцията на европейските популисти