Начало Култура „Бохемска рапсодия“ с премиера на „Уембли“

„Бохемска рапсодия“ с премиера на „Уембли“

2282
Бохемска рапсодия

Най-култовият концерт на Queen си остава изявата им като част от шоуто Live Aid на Уембли през 1985 г. Така че можем само да приветстваме решението на „Фокс“ да направят световната премиера на „Бохемска рапсодия“ именно на това място, пише Cinefish.

Разбира се, става въпрос за прочутата зала в Лондон, не за стадиона, където е споменатата паметна изява на великата банда. Премиерата ще се състои на 23 октомври и на нея се очаква да присъстват 6500 фенове на Queen.

По червения килим ще премине звездата Рами Малек, който ще ни се представи в съвсем нова светлина като големия Фреди Меркюри, заедно с останалите актьори от филма – Луси Бойнтън, Гуилим Лий, Бен Харди, Джоузеф Мазело Ейдан Гилън, Майк Майерс и продуцента Греъм Кинг. Очаква се към тях да се присъединят легендите от Queen Брайън Мей и Роджър Тейлър.

„Бохемска рапсодия“ с премиера на Уембли

„Бохемска рапсодия“ отдава дължимата почит на прочутата група и на нейния лидер. Филмът проследява възхода на Queen, както и опитите на Меркюри да започне соло кариера, преди да се съберат за концерта на Уембли, след което става ясно, че Фреди е болен от СПИН.

Биографичната драма също имаше своите проблеми, след като режисьорът Брайън Сингър бе уволнен, тъй като изчезна за три дни от снимачната площадка. Наложи се снимките да довърши Декстър Флетчър, който в момента работи по биографичния филм на Елтън Джон.

Очакваме „Бохемска рапсодия“ по кината от 2 ноември.

предишна статияПочитаме паметта на красива светица, а пет прекрасни имена черпят за имен ден
следваща статияГерманска компания ще произвежда гуми от глухарчета