Начало Любопитно Благо Джийзъса ще се снима в роден екшън сериал

Благо Джийзъса ще се снима в роден екшън сериал

1884

Отказалият се от футбола наскоро Благой Георгиев ще замени зеления терен със снимачната площадка. Известният в светските среди като Благо Джизъса ще получи роля в новия сериал на Димитър Митовски „Ускорение“, съобщава „Монитор“.

Той загатна за новото си начинание с няколко кадъра от курорта Свети Влас, който дава терен за снимки на първия сезон на криминалния екшън. Благо се щракна с актьора Мариян Вълев – Куката, който е с главна роля в екшън поредицата, както и с режисьора Митовски.

Всъщност, това няма да е първата изява на Благо Джизъса в сериал, той имаше кратко участие в „Столичани в повече“.

Екшън поредицата, която Митовски оприличава на италианската мафиотска сага „Октопод“, ще се снима още в София, в Румъния, Италия, Франция и Израел.

Първият сезон включва 12 епизода, а работата по него ще продължи четири месеца.

В „Ускорение“ Вълев си партнира и с международни звезди. Пред камера редом до него застават красавицата Джули Ордон, звездата от „Коса“ Джон Савидж. Главни роли са поверени и на Алан Капели, Стивън Лутън, Ромейн Леви и Александър Сано, чийто герой се определя като „рисков играч“.

предишна статияНе включвайте климатика в колата веднага след стартиране на двигателя! Това може да има фатални последици!
следваща статияНай-странните къщи по света (снимки)