хороскоп

Овен
Денят е подходящ за обучение и за интелектуална работа. Партньорите по бизнес днес ще бъдат добре настроени и ще могат да Ви подкрепят във взимане на решения. Отношенията с роднините ще се нормализират. В любовната сфера ще имате благоприятно време за обсъждания и търсене на компромиси.. Що се отнася до работата и професионалната сфера, то днес е по- добре да избягвате взимането на важни решения и да ги отложите за друг ден.

Телец

В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.

Близнаци

Това е ден, в който изключително важно ще стане благородството и достойното поведение по отношение на човека, изпитващ към Вас силни чувства. Не трябва да се възползвате от чуждите слабости или да постигате своето с ултиматум – използвайте мирните честни начини за достигане на своите цели. По начало Близнаците рядко успяват да избягнат конфликтите с близките хора. Възможни са спорове на битова основа. Денят е и извънредно неподходящ за започване на съвместни начинания, тъй като общите неща ще бъдат захвърлени незавършени.

Рак

Благоприятен ден за делови преговори и среши. Не се страхувайте да обсъждате сложни въпроси: ще успеете да отстоявате своята гледна точка и даже потърсете съюзници от по-нататъшните опоненти. Може да започнете рабоа над нови съвместни проекти. Млко по- зле ще се подреждат отношенията с близките. Работата е в това, че днес сте склонни да правите необмислени забележки, а и да вършите неща, които не са Ви по вкуса. По-късно ще съжалите, че не сте проявили по-голяма настойчивост. Вероятни са проблеми с представителите на по-възрастното поколение

Лъв

Не мкоже да се каже, че това е най-подходящия ден за взимане на отговорни решения, но пък е напълно подходящ, за да започнете да ги обмисляте. Може даже и съвместно. Само не се опитвате да оказвате натиск на партньора, с цел ускорение на процеса.

Дева

Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща енергия, макар че съвсем не всички събития ще е задължително да се развиват стремително. Дръжте се здраво, докато това състояние не започне да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото остващо време ще напомня затишие след буря, а и ще имате достатъчно време спокойно да помислите, да вземете важни решения и да направите всичко, което е необходимо. Ще усетите прилив на свежест, защото с утринните емоции ще си отиде всичко излишно и ненужно.

Везни

Днес най на края ще намерите отговор на онзи въпрос, който Ви е мъчил от доста дълго време. Наистина, ще се наложи доста да се постараете,но в повечето случаипроцесът на удовлетворяване на любопитството в повечето случаи минава през доста перипетии.

Скорпион

Скорпионите, занимващи се с търговска дейност, трябва да бъдат особено предпазливи. Всички сделки през този ден ще са свързани със сериозен риск и може да се превърнат в големи загуби. Помнете, че сега може да разчитате само на сериозни и проверени съюзници. Ако предпочетете да действате с нови познати, загубите са практически неизбежни. Не лош ден за контакти с чужденци и организиране на международни превози. Вечерта е подходяща за романтични срещи. Не е нужно да гоните екзотиката! По-добре се ограничете с притни и проверени начини за прекарване на времето. Неудачни ще са експериментите с имиджа, но пък оздравителните процедури ще са ефективни и полезни.

Стрелец

Ще се наложи да се занимавате с неинтересни , но много полезни и нужни неща. За съжаление, колкото и да се убеждавате, че заради поставената цел трябва да се потрудите, от това ентусиазмът Ви няма да се увеличи. Може да проявите малко хитрост и да си намерите помощници: след тяхната поява денят изведнъж ще стане по-лек и приятен. В семейството са възможни разногласия, но все пак ще успеете да избегнете кавгите, като на време помирите канещите се да враждуват страни. Миротворческата мисия може да Ви накара да забравите собствените си интереси, но това няма да доведе до сериозни загуби.

Козирог

През този ден на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да разбере Вашите предпочитания и пристрастия, колкото и да се опитвате да му обясните всички плюсове и минуси, преимущества и недостатъци. Какво пък – това значи, че нито Ви е помощник, нито Ви е конкурент! Една тема за общуване по- малко…

Водолей

През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а дже – обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, зашото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби

Крайно време е да си дадете днес сметка, че тази цел, към която така дълго сте се стремили, е вече съвсем близко и е напълно постижима. Остава само да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще изпълни Вшето заветно желание.

предишна статияРуската журналистка, която се опълчи на Путин, остава в неизвестност
следваща статияДъждовно и по-хладно днес