Начало Водещи Бен Афлек може да загуби ролята на Батман заради проблеми с алкохола

Бен Афлек може да загуби ролята на Батман заради проблеми с алкохола

1304
Бен Афлек
Бен Афлек

Кариерата на холивудската звезда Бен Афлек е поставена под въпрос заради алкохолната му зависимост, съобщава интернет порталът The Wrap.

Миналата седмица Афлек постъпи за втори път в рамките на тази година в клиника за зависими и това стана причина филмовото студио „Уорнър брадърс“ да разгледа вариант за прекратяване на договора си с актьора.

„По всяка вероятност компанията ще замени Бен Афлек, тъй като застрахователните разходи достигнаха до небето“, твърди застрахователен експерт. Той смята, че застрахователните компании могат да поискат суми, сравними с половината от бюджета на филма за Батман, за да се съгласят да покрият загубите от евентуално непредвидено прекратяване на снимачния процес.

През последните години популярният актьор преживява труден период в личен план. През юни 2015 година той се раздели със съпругата си Дженифър Гарнър. Според писания в медиите звездната двойка е взела решение за край на дългогодишната си връзка заради проблемите на Афлек с алкохола и хазарта. Самият той обаче опроверга тези твърдения.

предишна статияОбидно отношение от любимия към една от зодиите днес. Финансова стабилност към друга
следваща статияКореец загуби лявата си ръка след отравяне със суши