Начало Любопитно Бащата на Адел загуби битката с рака на 58, алкохолизиран и страдащ...

Бащата на Адел загуби битката с рака на 58, алкохолизиран и страдащ за дъщеря си

600
На снимката: Адел

Британските медии съобщиха за смъртта на Марк Еванс, баща на една от най-успешните и богати певици на днешния ден, популярната Адел.

Марк е починал след битка с рака на 58 години, съобщава „Сън“.

Адел и Марк не са разговаряли в продължение на години, а източник, близък до семейството, каза пред вестника, че смъртта му я е разстроила много, но че отношенията с дъщеря му са останали лоши до самия край, въпреки усилията да се поправят.

Марк е напуснал Адел, когато тя е била на три години, а историята за връзката им за пръв път излиза на преден план през 2011 г., когато той казва в интервю, че дъщеря му има проблем с намирането на любов заради емоционалните проблеми, които й е причинил, след като е изоставил нея и майка ѝ Пени.

Преди две години той отново попадна в центъра на медиите, когато беше обявено, че печели само между 50 и 100 лири дневно като доставчик и живее в скромна къща в Южен Уелс, докато дъщеря му печели милиони.

Той е бил близък с Адел, когато тя е била малко момиче, дотолкова, че тя е прекарвала училищните ваканции със семейството му, но всички контакти са били прекъснати през 1999 г., когато той претърпял емоционален срив след смъртта на баща си, нейния дядо Джон. След това започва дългата му борба с алкохолната зависимост.

През 2013 г. той е диагностициран с рак на дебелото черво и след това заяви, че иска само да си върне дъщеря си, признавайки, че е лош баща.

„Всеки ден пиех по два литра водка и седем-осем бутилки бира. Три години пиех така и само Бог знае как оцелях. Много се срамувам от това, в което се превърнах“, каза тогава Марк.

Приятелите му твърдят, че сърцето му е било разбито заради нарушената връзка с Адел и че той просто иска да бъде нормален дядо на нейните деца.

„Той наистина няма живот, той просто съществува някак. Преди беше водопроводчик, но преди няколко месеца започна да се занимава с доставка“, разказаха те тогава.

Новината за смъртта на Марк дойде само дни след като Адел отпразнува своя 33-ти рожден ден и по този повод публикува нови снимки в своя акаунт в Инстаграм.

предишна статияСтреса може да се пребори с младежки дух
следваща статияКартина на Жан-Мишел Баскиат се продаде на търг за 93 милиона долара