Начало Водещи Бар „Махмурлук” – влизането в нетрезво състояние е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Бар „Махмурлук” – влизането в нетрезво състояние е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

1592
Бар „Махмурлук”

В Амстердам едно от най-известните барове носи името „Махмурлук”. Отворен е само през уикенда – от петък до неделя. Обстановката вътре предразполага всеки махмурлия да „преживее” по-леко главоболието от изпития алкохол предната вечер. В него има легло, храна и любим сериал.

В бара не се продава алкохол, а създава усещането, че човек е в дома си. В него не пускат всички желаещи. На входа има охрана, която проверява за алкохол в кръвта всеки, който иска да влезе. Помощ се оказва само на тези, които наистина се нуждаят.

 

„За да се „преживее” махмурлука, са ви нужни няколко неща – удобен матрак, хубава храна, весело настроение и много витамини”, разказва Йуп Вербунт, един от създателите на бара.

Посетителите  могат предварително да изберат едно от леглата в бара и да си го запазят по Интернет.А в леглото те могат да се завият с топло одеало, да се подпрат удобно с възглавници и да гледат любимия си филм, защото всяко легло е снабдено със собствен кино-екран.

Посетителите могат също така да се възползват от услугите на кислородния бар, да си поръчат коктейл от витамини, освежаващ сок и вкусна храна.

предишна статияВ Китай произведоха безпилотен боен хеликоптер
следваща статияSourtoe Cocktail – напитката, която се сервира заедно с човешки пръст