Ащън Къчър
Ащън Къчър

Актьорът Ащън Къчър публикува в „Туитър“ телефонния си номер, но не това не е шега или изтичане на информация, съобщава „Холивуд рипортър“. Актьорът каза, че му липсва да има „истинска връзка“ с хората и иска да промени „социално медийната си стратегия“:

„Липсва ми да имам истинска връзка с истински хора. Моята общност. От сега вие можете просто да ми пишете. Аз няма да мога да отговоря на всички ви, но поне можем да сме истински едни с други и да споделя с вас последните и велики нередактирани случки от моя живот. Да, това е моят номер.“

Следобед актьорът вече беше изтрил туита си, но обеща „аз ще отговоря скоро… SMS е деликатно животно“.

Изглежда той не успява обаче да се справи с отговарянето навреме. Много негови фенове пишат в „Туитър“: „когато чакаш Ащън да ти отговори…“; „някои от нас чакат с нетърпение от вчера…“ и „чувствам се измамен“.

Други пък коментират неговата нова стратегия казвайки: „ооо не… ти събуди звяра“ или „какъв брилянтен начин да си създадеш списък с потребители“. Фенове споделят в социалните мрежи, че са получили в отговор автоматично съобщение с линк, на който да цъкнат.

Все още не е ясно за какво ще бъде използвана цялата тази информация. Къчър е от основателите на онлайн медията „А Плюс“ и е от първите инвеститори на компании като „Спотифай“, „Пинтерес и Аербиенб“ и други.

предишна статияПалмовото масло вреди, води до затлъстяване и хронични болести
следваща статияРекордните студове в САЩ попречиха на снимките на някои хитови сериали