Начало България Атанас Зафиров: Ваня Григорова е поредният неблагодарник, използвал БСП за лични цели

Атанас Зафиров: Ваня Григорова е поредният неблагодарник, използвал БСП за лични цели

19
Атанас Зафиров Кадър: Нова тв
Атанас Зафиров
Кадър: Нова тв

Когато се предостави шанс за управление, веднага изникват и фалшиви герои – „спасители“ и „месии“. Ваня Григорова е типичен пример за борба за властта отвътре, още един човек, използвал БСП за свои лични цели. Тя приема модела на ГЕРБ. Това каза заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров пред Нова тв.

„През годините видяхме много хора, които използваха БСП като стълб за успеха си, само за да забравят откъде дойдоха. Григорова е типичен пример, и то не особено скоро. Тя скоро ще разбере, че без подкрепата на БСП няма да постигне желаните резултати. В продължение на няколко месеца тя излъже избирателите си не по-малко от четири пъти. Обеща заплата, но първо увеличи своята“, посочи той.

Според него на 1 май ще се проведе среща на лявоцентристкото пространство.

„Извлечохме поуки – не натъпваме хора на всяка цена. Понякога те се оказват със съвсем различни цели. Елена Йончева е още едно разочарование. Нейните битки бяха един вид театър, а нейното издигане от ДПС е морален проблем. Тя нанася вреда на политическата система. За кандидатите за евродепутати ще залагаме на хора, които са се доказали като защитници на националните интереси, дори и в суровите изпитания – смесица от нови и познати лица“, категоричен е Зафиров.

Още новини от деня – четете тук

предишна статияАтанас Зафиров: Ваня Григорова е поредният неблагодарник, използвал БСП за лични цели
следваща статияЗад договора с „Боташ“ наднича Русия, а България губи милиарди