Начало Свят Арнолд Шварценегер след спешна сърдечна операция: Завърнах се!

Арнолд Шварценегер след спешна сърдечна операция: Завърнах се!

1175

Арнолд Шварценегер претърпя спешна сърдечна операция. 70-годишният актьор беше приет в болницата Cedars-Sinai в Лос Анджелис за смяна на клапата на катетъра. За съжаление са се получили усложнения и подмяната на клапата се оказва неуспешна, пише „Хелоу“. Лекарите бързо решават да оперират Шварценегер по спешност.

Три дни по-късно звездата от „Терминатор“ сподели за случилото се. „Вярно е: Завърнах се! Легнах си да спя с очакване да се събудя с малък белег и се събудих с голям. Но познайте какво? Събудих се, и това е нещо, за което съм благодарен“, написа Арнолд в Twitter. „Благодаря на докторите и сестрите. Наистина съм изпълнен с благодарност за всички мили съобщения.“

Това не е първата сърдечна операция, която бившият губернатор на Калифорния преживява. През 1997 Арнолд отново срещна скалпела, но този път за подмяна на аортната клапа. След инцидент с мотоциклет звездата чупи шест ребра и отново се налага да бъде опериран през 2001. „Беше много болезнено, много повече от сърдечна операция“, призна Шварценегер.

предишна статияUber избегна съдебен процес за убитата пешеходка
следваща статияХраненето навън е по-вредно за здравето от домашно приготвената храна